Wiedziałem, że to umieścisz. Już wcześniej mnie wkurzałeś i to było do przewidzenia (nawiasem mówiąc, sam mam poglądy bliskie komunizmowi - komunizmowi w tym socjaldemokratycznym odniesieniu).
Wersja do druku
Wiedziałem, że to umieścisz. Już wcześniej mnie wkurzałeś i to było do przewidzenia (nawiasem mówiąc, sam mam poglądy bliskie komunizmowi - komunizmowi w tym socjaldemokratycznym odniesieniu).
[spoiler:2pib7b5k]http://www.ashcroftsurgery.co.uk/wp-...rying-baby.jpg[/spoiler:2pib7b5k]Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
Hehe tylko jak zobaczyłem nowy post w Łapu Capu, to nawet jeszcze nie przeczytawszy go wiedziałem, że to z Agory, po prostu wiedziałem :lol:
Gwarantuję ci, że moja emocja była skrajnie przeciwna: wściekłem się, ty zarozumiały faszysto.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
:lol: :lol: :lol:Cytat:
To nie jest offtop, ten post idealnie tu pasuje :mrgreen:
[spoiler:3rvhceoi]http://bi.gazeta.pl/im/0/10368/z10368820Q,Dzieci.jpg[/spoiler:3rvhceoi]Cytat:
Rosnie powazny konkurent dla glacy :mrgreen:
Ale po co się wściekłeś? Podchodź do życia z większym opanowaniem ;)Cytat:
[ukryj:3764znch][youtube:3764znch]http://www.youtube.com/watch?v=7KQ8c0HVAZ8[/youtube:3764znch][/ukryj:3764znch]
Jak to powiedział zajac - Łapu-Capu przeżywa dziś Renesans.
zajac, Glaca może czuć się zagrożony :D
Ja to samo :lol: Eh, te kłótnie z powodu wyśmiewania się ze zdania innych na agorze :DCytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
http://img.sadistic.pl/pics/c42d1fc933c3.pngCytat:
Widzę że trwa kontynuacja trendu robienia z "forumowego łapu-capu" miejsca do kontynuowania syfu z agory.
Nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi , ale przypomina mi to jakby ktoś wpuścił rugbistów na stadion piłkarski w trakcie meczu, a sędzia nie wie co począć z tym faktem :lol:
Ej, ale adriankowaty daje czadu na poziomie Zakapiora więc jego miejsce jest w łapu-capu ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dagorad
:lol: :lol: Mówiłem adriankowaty że się pogrążasz, a tym tekstem o komunie sam siebie przebiłeś :mrgreen:
exNowy znowu szaleje. Tym razem Moderatorem dezintegratorem przebił ligę światową. Ale cóż, tak to jest, jak robi się z logiki kobietę lekkich obyczajów... :shock:Cytat:
Moderator dezintegrator nie widzi, że wsadzanie ludzi do karceru to ewidentne zniechęcanie ludzi do aktywności na forum.
http://memy.pl/ajax/generImg.php?ins...x3=31134&fin=1
Niezawodny Zakapior! :lol:Cytat:
Z tymi tekstami z biblii fajny sobie bacik wymyśliliście na chrześcijańskich oponentów- oczywiście to się ateistów nie tyczy bo z zasady są pozbawieni jakichkolwiek barier moralnych.
Gdyby nie Agora ten dzial nie mialby racji bytu :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez [TIN
Ale pracodawca chyba mu zapłaci za to poświęcenie i to pięćdziesiątki :)
Volomir w "Serialach"
szampony ze śledzia, odżywki z dorsza i te sprawy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Przede wszystkim długie, bo wikingowie dbali o włosy, zresztą nie tylko
paznokcie obcinali toporem a żeby sprawić sobie loki to na noc zawijali włosy wokół kości swoich wrogów :lol: :lol: :lol:
EDIT:
daje całe zdanie bo lepiej oddaje całość :mrgreen:
? ale co niby w tym jest śmieszne? To że masz takie wyobrażenie wikingów bardziej nadaje sie do łapu-capu, ale z drugiej strony ignorancja nie jest śmieszna.
Ale czemu zaraz się unosisz,hmm? Przecież to temat do "śmiesznych rzeczy"a, że są różni ludzie tak i różne rzeczy uznają za śmieszne :) dla mnie to jest wesołe więc wrzuciłem, chyba nie bronisz mi mieć własnego wyboru co jest śmieszne :) no, chyba, że Waść masz problemy z podejściem do własnej osoby czyli umiejętność śmiania się z siebie :) A moja wizja wikingów jest w ŁP więc gdzie problem? :)
No ale co jest śmiesznego w tym co napisałem? Że niby nie dbali o higienę? To mit, zresztą powtarzający się przy całym średniowieczu. Więc może złych słów użyłem? Po prostu nie rozumiem co w tym jest śmieszne.
Słowo "dbali" :) takie za delikatne jak dla chłopów z toporami :D
Wolałbys żebym napisał "pielęgnowali"? :P
Jestem pod wrazeniem tego lingwistyczno-logicznego stworzenia 8-)
Cytat:
Zamieszczone przez chochlik20
Łamanie prawa międzynarodowego ale tu pewnie chodzi o łamanie prawa kraju w którym się interweniuje, a przecież Rosjanie nie podlegają ukraińskiemu prawu.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Nie interweniowac lecz integrowac ;)
Zając stworzył ostatnio nową definicję bycia żołnierzem:
Cytat:
Zamieszczone przez zajac
exNowy uważa, że na Wikipedii to sama prawda płynie :shock: :lol: :lol: :lol:
Cytat:
Dokładniejsze studia wymagają więcej czasu, dlatego dla prędkiego zorientowania w tematyce załączyłem linki do wikipedii.
Jest to wystarczające miejsce gdzie możesz szybko zorientować się jak błędne były twoje wyobrażenia o tej problematyce.
Cytat:
Zamieszczone przez jmj06pl
Cytat:
Zamieszczone przez exNowy
"Fałsz negowany jest prawdą, prawda jest negacją fałszu. Nie fałsz = prawda. Twój pkt 1 przemycał fałsz, zatem twój pkt 2 nie może być prawdziwy. Czyli ja pisałem prawdę, ty zaś podawałeś fałsz = 0."
:shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
:?
:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to mniej więcej wyglądało gdy to czytałem
Widać, że exNowy wrócił do dawnego sposobu myślenia. Jeszcze z 2013 roku :lol:
:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Żeby ten post nie był śmieciem, który nie wpadł do śmietnika...
exNowy ma ból dupy? A może stworzył coś na miarę własnego dekalogu? :lol: :lol: :lol:Cytat:
Z takim kimś jak ty trudno dyskutować.
1. Nie jestem twoim kolegą.
2. Piszę po polsku, zatem potrafię posługiwać się tym językiem.
3. Logicznie wykazałem sprzeczność wielu towich wymysłów i insynuacji dalekich od prawdy.
4. Podawałem ci kilka definicji słownikowych kilku pojęć, które najwyraźniej sprawiały ci kłopot zrozumienia.
5. Pisałem zdania proste jaki i złożone, a nawet proste słowa.
6. O semantyce językowej masz mizerne pojęcie, choć co róż do niej odwołujesz się.
7. Użyłem okreśłenia analizator adekwatnego do słownikowego znaczenia tego słowa, pasujące jak ulał do sytuacji.
8. Wartościowanie moralne ma znaczenie także w polityce, daltego Stalin, Hitler i ich towarzysze to moralnie złe potwory.
9. Nie ma tu znaczenia kolejność łamania fundamenów prawa międzynarodowego, należy napiętnować sam fakt łamania tego prawa.
10. Twoje obraźliwe insynuacje kierowne do mnie dyskwalifikują ciebie jako partnera do dalszej rozmowy, nadajesz się wyłącznie do interwencji moderatora.
Żegnam Pana.
depus pokazuje jak ślepe uwielbienie potrafi wypaczyć ;)Cytat:
Korwin nie jest zwykłym politykiem on nie robi tego dla pieniędzy lecz dla idei i lepszego życia.a jak mówi że zwolni 400tys. urzędników to ja mu wierze w polsce nie ma innego polityka któremu można ufać.Sam fakt że NIGDY nie zmienił swoich poglądów dobrze o nim świadczy.
Swego czasu pewien Josif spytał: ile dywizji ma Watykan? ;)
Ile % tego łapu-capu nie jest z agory?
A coś w tym złego, że głównie na agorze pojawiają się kwiatki?:cool:
Nie, wbrew przeciwnie :P