Właśnie kończę "Rozplatanie Tęczy" R. Dawkinsa, fajna chociaż nic nie przebije innej jego książki "Samolubny Gen". A poza tym w związku ze zbliżającym się rokiem szkolnym zaczynam "Historię Powszechną XVI-XVII w." Wójcika.
Wersja do druku
Właśnie kończę "Rozplatanie Tęczy" R. Dawkinsa, fajna chociaż nic nie przebije innej jego książki "Samolubny Gen". A poza tym w związku ze zbliżającym się rokiem szkolnym zaczynam "Historię Powszechną XVI-XVII w." Wójcika.
Ostatni skończyłem książkę Stephena Collinsa pt ,,Żołnierze Marka Antoniusza. III Legion Galijski". Aktualnie czytam ,,Wojnę pancerną" Tima Ripleya.
Witam :D
Obecnie kończę ostatni tom Sagi Wiedźminskiej, uprzednio przebrnąwszy przez Anioły i Demony.
Skończywszy pierwszą część Diuny, odświeżam sobie cykl fundacyjny Asimova ;)
Dopiero co skończyłem :
"Najemnicy średniowiecza" - William Urban
"Wojny Mameluków" - James Waterson
a obecnie już powoli kończę "Morze wiary" - Stephan O'Shea
A ja znowu podchodzę do Władcy Pierścieni :D Trudno mi się to czytało za każdym razem i w którymś momencie przestawałem. Ale zacząłem grać w TATW i wkręcił mi się klimat ;]
Widze że nie tylko ja to czytam :D :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Kakashi
Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Pozwolę sobie spytać: opłaca się kupić te pozycje ? Zastanawiałem się w Empiku ostatnio ...
Narrentum Andrzeja Sapkowskiego
Skończyłem Anioły i Demony oraz Hobbita no i za jakiś czas biorę się za Władcę Pierścieni.