Dziwne, błędów raczej wielu nie zauważyłem. To samo może potwierdzić Temer, jak i Polemajos. Pokaż mi może 1 błąd, który mógłby być możliwy.
EDIT: Zaledwie kilka drobnych błędów, więc "strasznie dużo błędów" to przesadzona opinia.
Wersja do druku
Sporo błędów jest taki których ci przeglądarka nie wykryje, składniowych złych odmian itp
Jak jest z optymalizacją i wymaganiami gry? Słyszałem że CA przeszło ze swoim silnikiem na 64 bity. A wszystkie poprzednie Total Wary korzystały tylko z jednego rdzenia CPU, czy to prawda?
Strasznie się cieszę, że wreszcie wyszedł ten Warhammer. Nareszcie powiedzą co będzie dalej.
Z recenzji Warhammera na onecie: ''Rome II był przesadnie skomplikowany....'', i na tym porzuciłem dalszą lekturę onetowych specjalistów od Total War.
czyli co macie już grę, ciekawe kiedy ja będę grał zamówiłem w media markt w steel boxie.
Dx 12 nie jest póki co dostępny, na Ppc jest wzmianka ze na i7 4770k 4.5 @ + 1080gtx w bitwie 4x4 gra krztusi się w 20 fsach .Nowy Tw interesował mnie wyłącznie w kwestii optymalizacji, być moze dx12 przyniesie lekki wzrost ale mial byc na dzień premiery a nie z którymś tam patchem.Ca obrało droge prostego koszenia siana i chyba na tej drodze zostaną
Kurcze, ja juz zamowilem bo w sumie i tak bym zamowil nawet jakby bylo slabe ( mam wszystkie Total War ) ale wasze opinie nie napawaja optymizmem. Widze ze znowu dostajemy niedokonczony produkt. Pewnie razem z loadem juz jakis patch bedzie :) fajnie ze piszecie obiektywnie a nie wychwalacie ta gre nie wiadomo jak :) bo niektorzy youtuberzy zagraniczni to prawie ze w samych superlatywach opisali. Az mnie porwali, ale wasze recenzje sprowadzily mnie na ziemie ;)