Ale przecież Bran nie zrobił swojego submoda pod ID. Sam mi pisał na TWcenter że tego nie przewiduje jeśli dobrze pamiętam. W modach do Empire Bran AI jest tylko pod Dartha.
Wersja do druku
Gram w tego moda już długi czas i muszę powiedzieć jeśli chodzi o jednostki dla RP są naprawdę fajne ale dlaczego grenadierzy nie miotają granatami nie ma też czworoboków ani klinu dla kawalerii czy ten mod tak ma ?
Grałem w różne mody DME,Colonialism 1600 czy w American ciwil war i ten mod wydał mi się ciekawy do przetestowania ale jeśli chodzi o bitwy to porażka ,szarża kawalerii 45 ludzi na oddział altylerj kończy się przegraną no ludzie to śmiech na sali
Albo w czasie bitwy są tylko zasieki a gdzie wał ochronny.Ruchy na mapie kampanij są małe ale to można przywyknąć i tak w ETW to miasto przy mieście blisko siebie .Nie wiem co mam myśleć o tym modzie
Musisz wgrać opcje,ktore są w plikach do wyboru. Otwórz to co sciagnąłeś.
Właśnie wgrałem sobie Imperial Destroyer mod, jednostki wyglądają świetnie! Ale mechanika gry już nie koniecznie, dziwnie jest niskich dochód skarbca, nie wiem ile tur na rok i jeszcze śmieszna w sumie długość opracowywania technologii. Czy można to w tym modzie zmienić? Czy można same jednostki tylko wgrać?
No właśnie kolega Generał12 ma rację jednostki są ok dużo i fajne ale reszta jest zjechana Jantar coś pisał o jakiś plikach do wyboru ale nie sprecyzował tego więc nie wiem o co biega.
Imperial Destroyer Lanchera nie ma a szkoda bo by było prościej co kolwiek zmienić.Mod był by wtedy naprawdę super lepszy niż DME
Racja. Można by chyba jakoś wyciąć same jednostki. Może wgrać tylko pliki jednostek. Apeluję o pomoc do moderów. I mam jeszcze jedną gorącą prośbę, co można zrobić z tymi niskimi dochodami? Wgrałem moda Barn AI, dochody był normlane, ale wywalało do pulpitu na turze Osmanów, jest jakaś solucja, proszę o pomoc.
A może Bran AI uleczy te bolączki moda o których wspominał Cadet3377 i Generał12 ?
Coś zasnęło tu forum. :P Jakieś wieści na temat rozwoju moda ?
Jest wersja 4.5. Wybaczcie, miałem przerwe w działaniach moderatorskich. Dziś lub jutro zaktualizuje tą stronę :P
Ok. A da się poprawić te bolączki moda wymienione wyżej szczególnie w poście 202 ?