I do tego robienie z faceta łucznika, a babki strzelca... meh. Lista braków tu jest spora.
EDIT: Wypisana w temacie. Nawet nie skomentuję, jak to są łase na kasę... ech. Nawet nie będę kończyć na nich zdania.
Wersja do druku
I do tego robienie z faceta łucznika, a babki strzelca... meh. Lista braków tu jest spora.
EDIT: Wypisana w temacie. Nawet nie skomentuję, jak to są łase na kasę... ech. Nawet nie będę kończyć na nich zdania.
Czy tylko dla mnie ten roster wygląda nieźle? Zawiera wszystkie ikoniczne jednostki,z brakujących to właściwie tylko tego mistrza i mantykorę kojarzę. Nie widzę też nic złego w tym że to facet jest łucznikiem,chcieli po prostu jakoś odróżnić ich od HE gdzie to kobieta strzela,powiało seksizmem ;). Bardziej irytuje to,że model Morathi jest paskudny.
Lorda Czarodziejki nie ma i Władcy Bestii. Wg Ciebie to nie są ikoniczne jednostki? Bo wg mnie tak, obie są od 6 edycji, pierwsza chyba nawet od czwartej. Braków w LL'ach też jest sporo, nie mówiąc o jednostkach. Więc sorry, CA nie powinien nikt z nas bronić, to już po raz 11'sty oszukują nas tym wybrakowanym rosterem.
EDIT: Jedynie na Kharibdyss mi nie zależy, ale brak reszty...
Uważam, że roster jest standardowy. Szału nie ma, ale dramatu też nie. Arroyo, nikt nie przewidywał, że będzie więcej niż 2 LL. Następnych LL, lordów i jednostek możesz się spodziewać przy prawie pewnym DLC z regiments of renown.
Jejku czytam i nie wierzę, Arroyo hejtuje CA, świat stanął na głowie, choć po prawdzie z pseudo dredami Morathi przegięli, ale reszta nie wygląda aż tak ubogo, całkiem sporo jednostek tylko ja się pytam gdzie tradycyjna zniżka od Muve dla użytkowników Orga??:P
// Będzie, nie martw się - Turek
To uwierz, bo już mam dość tego, jak się klientów traktuje.
Turek, ja wiem, że większej ilości LL'ów nie można się było spodziewać, ale lordowie, bohaterowie, jednostki? Świat oszalał... Pomijając jednak już wszystko. LL'ów wszystkich nie potrzebuję, ale jednostek, lordów i bohaterów tak. To akurat jest ważne. Wycinanie contentu, by go potem nawet w DLC/FLC nie dać - to jest po prostu chamstwo. Ale cóż. Może dam ostatnią szansę CA, jeśli się postarają - ale to muszą się postarać.
Wracając do trailera - Uważam, że był znacznie lepszy od tego jaszczurek. Dało się poczuć to coś, a nie przelot na dżunglą :P
Wg mnie roster nie jest zły. Z 5 edycji z jednostek brakuje tylko Zwiadowców (scouts) i Straży miejskiej (city guard) uzbrojonej we włócznie i samopowtarzalne kusze (odpowiednika morskiej straży Lothern).
Mi z kolei brakuje Najwyższej Czarodziejki, Wysokiego Władcy Bestii, Mistrza, szefa statków DE i Meduz. Reszta to tam pół biedy, ale nie zależy mi za to na Kharibdyssie. To akurat jednostka, która była bezużyteczna nawet w bitewniaku.
Mi roster nie przeszkadza, ale mroczaki (tak samo jak wysokie) nie zaliczają się do moich ulubionych nacji, raczej są to te pomijane...
Natomiast zagwozdkę mam z LL, sytuacja ta sama co u bliźniaków. Żaden mi się nie podoba. Znaczy mamusią będę grać, ale dopiero jak wyjdzie jakiś mod zmieniający jej wygląd, bo ten to jakaś totalna masakra.