Strona 216 z 368 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266316 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 151 do 2 160 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    I do tego robienie z faceta łucznika, a babki strzelca... meh. Lista braków tu jest spora.

EDIT: Wypisana w temacie. Nawet nie skomentuję, jak to są łase na kasę... ech. Nawet nie będę kończyć na nich zdania.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Czy tylko dla mnie ten roster wygląda nieźle? Zawiera wszystkie ikoniczne jednostki,z brakujących to właściwie tylko tego mistrza i mantykorę kojarzę. Nie widzę też nic złego w tym że to facet jest łucznikiem,chcieli po prostu jakoś odróżnić ich od HE gdzie to kobieta strzela,powiało seksizmem . Bardziej irytuje to,że model Morathi jest paskudny.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Lorda Czarodziejki nie ma i Władcy Bestii. Wg Ciebie to nie są ikoniczne jednostki? Bo wg mnie tak, obie są od 6 edycji, pierwsza chyba nawet od czwartej. Braków w LL'ach też jest sporo, nie mówiąc o jednostkach. Więc sorry, CA nie powinien nikt z nas bronić, to już po raz 11'sty oszukują nas tym wybrakowanym rosterem.

EDIT: Jedynie na Kharibdyss mi nie zależy, ale brak reszty...

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Uważam, że roster jest standardowy. Szału nie ma, ale dramatu też nie. Arroyo, nikt nie przewidywał, że będzie więcej niż 2 LL. Następnych LL, lordów i jednostek możesz się spodziewać przy prawie pewnym DLC z regiments of renown.
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Cześnik Awatar NiemiłosiernySamarytanin
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    27
    Otrzymał 43 podziękowań w 32 postach
    Jejku czytam i nie wierzę, Arroyo hejtuje CA, świat stanął na głowie, choć po prawdzie z pseudo dredami Morathi przegięli, ale reszta nie wygląda aż tak ubogo, całkiem sporo jednostek tylko ja się pytam gdzie tradycyjna zniżka od Muve dla użytkowników Orga

// Będzie, nie martw się - Turek

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez NiemiłosiernySamarytanin Zobacz posta
    Jejku czytam i nie wierzę, Arroyo hejtuje CA, świat stanął na głowie
    To uwierz, bo już mam dość tego, jak się klientów traktuje.
    Turek, ja wiem, że większej ilości LL'ów nie można się było spodziewać, ale lordowie, bohaterowie, jednostki? Świat oszalał... Pomijając jednak już wszystko. LL'ów wszystkich nie potrzebuję, ale jednostek, lordów i bohaterów tak. To akurat jest ważne. Wycinanie contentu, by go potem nawet w DLC/FLC nie dać - to jest po prostu chamstwo. Ale cóż. Może dam ostatnią szansę CA, jeśli się postarają - ale to muszą się postarać.

Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    271
    Otrzymał 153 podziękowań w 108 postach
    Wracając do trailera - Uważam, że był znacznie lepszy od tego jaszczurek. Dało się poczuć to coś, a nie przelot na dżunglą

Asuryan
    Gość
    Wg mnie roster nie jest zły. Z 5 edycji z jednostek brakuje tylko Zwiadowców (scouts) i Straży miejskiej (city guard) uzbrojonej we włócznie i samopowtarzalne kusze (odpowiednika morskiej straży Lothern).

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Mi z kolei brakuje Najwyższej Czarodziejki, Wysokiego Władcy Bestii, Mistrza, szefa statków DE i Meduz. Reszta to tam pół biedy, ale nie zależy mi za to na Kharibdyssie. To akurat jednostka, która była bezużyteczna nawet w bitewniaku.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Mi roster nie przeszkadza, ale mroczaki (tak samo jak wysokie) nie zaliczają się do moich ulubionych nacji, raczej są to te pomijane...

Natomiast zagwozdkę mam z LL, sytuacja ta sama co u bliźniaków. Żaden mi się nie podoba. Znaczy mamusią będę grać, ale dopiero jak wyjdzie jakiś mod zmieniający jej wygląd, bo ten to jakaś totalna masakra.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Strona 216 z 368 PierwszyPierwszy ... 116166206214215216217218226266316 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów