No na pewno będzie to pierwsza dziesiątka! :P Miałem zmieniać avatara na mistrza Wodeckiego albo na Wałęsę co zgolił wąs, ale po kolejnym z "ruchu oburzonych" chyba jednak zostanę przy obecnym :twisted:
Wersja do druku
No na pewno będzie to pierwsza dziesiątka! :P Miałem zmieniać avatara na mistrza Wodeckiego albo na Wałęsę co zgolił wąs, ale po kolejnym z "ruchu oburzonych" chyba jednak zostanę przy obecnym :twisted:
Chrzan to :!: Badz soba.Trzyj chrzan i chrzan ze sie ktos przychrzania bo nie ma chrzanu ;)
Zmiana z Landsknechta na kmicicowego kamrata czyli Ranickiego,herbu Suchekomnaty :D
http://veto2ed.pl/wyszukiwarka/uploa...ko_ranicki.png
Zmiana ustalona przez Dumę czatową. Od marca-końca Listopada Karol XII, a od grudnia-końca lutego Wódz Chaosu:
http://agnieszkadec3.eu.interiowo.pl/karol.jpg
U mnie zmiana na nikogo innego jak Seana Beana w roli Boromira :D
Z racji ostatnio zamiłowania do uniwersum STALKERa i ja postanowiłem zmienić avatar
Mój to Kajzer z racji, że podobają mi się tamte czasy oraz mundury.
Na moim awatarze widnieje postać z mało znanej "chińskiej" bajki :)
No a tak na serio to Vegeta, Dragon Ball, choć i tak wszystko było jasne :D
W moim avatarze jest Nami z One Piece.
Dokładniej jest to obrazek z sagi o podniebnej wyspie Skypiea, przed walką z Bogiem Enelem.
Witajcie. W moim avatarze ukazana jest postać, a dokładniej wygląd twarzy Charlesa Vane'a, Pirata i jednego z ,,pomocników" , ,,przyjaciół" , Edwarda Kenwaya. z gry Assassin's Creed IV Black Flag.
Vane?
Ja za to w avku mam Templariusza Shay'a Patricka Cormaca.
Kto jest fanem Uniwersum Star Warsów raczej zna mojego nowego pana z Avatara <3. Darth Revan przed wami :D.
Najlepsza postać w uniwersum! ;D
Wreszcie, dzięki pomocy Gajusza, udało mi się wrzucić swego avatara. Wybrałem flagę Najjaśniejszej Rzeczypospolitej Obojga Narodów.
Coś mała i z czarnym, dobijającym tłem ale spoko :P.
Przycięta, aby się zmieściła w limicie. A czarne tło było już w pliku bazowym.
W końcu wstawiłem swego avatara. Kadr z 4 odcinkowego serialu Napoleon z 2002 roku jedyne dzieło X muzy które ma u mnie 1 miejsce i nic tego nie pobiło. Z duszy jestem bonapartystą a epoka napoleońska to mój ulubiony okres w historii a zatem nie znowu wzniesie się okrzyk: Viv'la Bonaparte!
Mój avatar to jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci z Warhammera 40k. Zadebiutowała w dodatku Soulstorm i zdobyła serca graczy. Jest znana z niesamowitego talentu oratorskiego i wymowy. Niestety kanonicznie umarła. Jest to Kapitan Indrick Boreale.
Ja mam Paździochową mendę w niebieskiej koszulce ;D
A ja sobie ustawiłem jednego z moich ulubionych wrestlerów Setha Rollinsa :D
Patrzcie i podziwiajcie!
Rycerz Zakonu Szpitala NMP Domu Niemieckiego z Jerozolimy? A ja zmieniłem mój avatar na obrazek z wojskami RONu.
Pampa nareszcie fajny avatar ma. :D
a wg mnie nowy awatar Pampy jakoś źle się wpasowuje w forum
Za to mój - 5 klas wyżej ;D
http://forum.totalwar.org.pl/image.p...ine=1401128140
Haha, chciałbyś. ;D W ogóle ja i Shay przebijamy wszystkich bo mamy SEANA BEANA w avku!
Ale ja mam robiony na zamówienie ^^
Ale Pampao "wzięła" krucjata! :)
Toż to krucjata na świat multiplayer! :D
No, pora się pochwalić nowym avatarem. Wziąłem Henryka IV Salickiego. Zgadnijcie dlaczego?:devil:
Był synem kupca? Łucznikiem?
Pewnie go utopili
Pampy zdecydowanie the best of the best. Gdyby zmienił na taki wcześniej, to według mnie miałby szansę zgarnięcia nagrody :D
I to jest genialny i klimatyczny tytuł pasujący do całokształtu profilu. Pogratulować pomysłu.Cytat:
Też dobre, ale sam teks mi już się przejadł przez demoty i inne obrazkowce.Cytat:
Asuryan, Elizabeth mi narysowała. ;D
Zdolna z Niej bestyja :mrgreen:
To musiało dużo "kosztować" pewnie :D
Zapytałem tylko czy by mi narysowała krzyżaka i tak oto mam. :P
Ani jedno, ani drugie. Był cesarzem ŚCR i zasłynął sporem o inwestyturę z papiestwem. Ukorzył się w Canossie co prawda, ale w ostateczności spór o wpływy polityczne i kształt relacji Kościół-Cesarstwo wygrał. A papież mocno pożałował tego, że ważył się podnosić sprzeciw wobec autorytetu Cesarstwa!