Vane?
Ja za to w avku mam Templariusza Shay'a Patricka Cormaca.
Vane?
Ja za to w avku mam Templariusza Shay'a Patricka Cormaca.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Najlepsza postać w uniwersum!![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Wreszcie, dzięki pomocy Gajusza, udało mi się wrzucić swego avatara. Wybrałem flagę Najjaśniejszej Rzeczypospolitej Obojga Narodów.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
Przycięta, aby się zmieściła w limicie. A czarne tło było już w pliku bazowym.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
W końcu wstawiłem swego avatara. Kadr z 4 odcinkowego serialu Napoleon z 2002 roku jedyne dzieło X muzy które ma u mnie 1 miejsce i nic tego nie pobiło. Z duszy jestem bonapartystą a epoka napoleońska to mój ulubiony okres w historii a zatem nie znowu wzniesie się okrzyk: Viv'la Bonaparte!
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.
Mój avatar to jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci z Warhammera 40k. Zadebiutowała w dodatku Soulstorm i zdobyła serca graczy. Jest znana z niesamowitego talentu oratorskiego i wymowy. Niestety kanonicznie umarła. Jest to Kapitan Indrick Boreale.
"Madness you say! Do you fear me? Are you afraid of what I might do, of what I might say? What a fascinating reaction''