@Krzyzak
A jak ci się podobało "Ostatnie życzenie"? :)
Wersja do druku
@Krzyzak
A jak ci się podobało "Ostatnie życzenie"? :)
No może być, ale Miecz Przeznaczenia lepszy moim zdaniem :P Poza tym jak czytałem Ostatnie życzenie to nie byłem jeszcze tak wkręcony w tamten świat :D
Ostatnio skończyłem "Zaginione cywilizacje". Więcej informacji na temat zawartości książki w recenzji na moim blogu: http://igorks.blogspot.com/2010/08/zagi ... zacje.html
Z tego co przeczytalem w ostanim czasie,warte polecenia to:
Piotr Rudkouski "Powstanie Bialorusi"
Roger Crowley "1453 upadek Konstantynopola"
Magdalena Idziak "Legion XX Valeria Victrix w Brytanii"
Marek Zybura "Niemcy w Polsce"
teraz czytam "Zrodla nienawisci" Kamila Janickiego(przez dosyc srednio ciekawe Kosowo dotarlem do Gruzji i zaczyna byc lepiej ;) )
Gwoli ścisłości to jest zbiorówka wydana przez histmaga. Ktoś to czyta, ehhh...Cytat:
teraz czytam "Zrodla nienawisci" Kamila Janickiego(przez dosyc srednio ciekawe Kosowo dotarlem do Gruzji i zaczyna byc lepiej ;) )
Strategija i Osnowy strategii generała piechoty M. N. Michniewicza, Egalitaryzm jako bunt przeciw ludzkiej naturze M. N. Rothbarda
dostalem ksiazke w prezencie,nie zagladam na ten portal ;) A mozna sie dowiedziec o co wlasciwie chodzi z tym "histmagiem"?Cytat:
Zamieszczone przez KWidziu
Jak najbardziej. Książka wymiata, cudna oprawka... papier do bani bo to wydawnictwo Amber.Cytat:
Zamieszczone przez X71
A napisana niczym powieść, dobry język, opis... po prostu książka dla każdego.
A co ja aktualnie czytam? "Napoleon Bonaparte" Alberta Manfreda... niezłe dziełko.
Harry Potter i insygnia śmierci.
Ostatnio przeczytałem Zabójczy Gatunek Dave'a Freedman'a
Nawet mi sie spodobało , choc ksiązka dośc przewidywalna.Czytał ktoś ?
Już przeczytałem i końcówka nie była dla mnie zaskoczeniem :DCytat:
Zamieszczone przez Aro137