Wątpię żeby dali Norskę,nie widzę w tym za bardzo sensu,już jest grywalny chaos na północy.
Wersja do druku
Wątpię żeby dali Norskę,nie widzę w tym za bardzo sensu,już jest grywalny chaos na północy.
Sam grywalny Chaos nie jest wcale takim znakiem, że nie można dać czegoś podobnego. Nadal masz to, co w RPG'u dali i w fanowskim AB. Mimo wszystko sądzę nadal, że albo Zwierzoludzie, albo Norska ;)
Przy czym to wcale nie musi być od razu nowa rasa, a na przykład jakiś LL, więc luzik.
Gdzieś czytałem że jedno z tych słów oznacza "krew",więc równie dobrze to może być tradycyjne DLC z krwią ;). Najlepiej poczekać aż CA da więcej informacji.
To wcale nie jest wykluczone, zwłaszcza że za dużo roboty z tym nie ma - wystarczy pewnie przekopiować parę plików i kilka skryptów z Rome II lub z Attyli i mamy działającą krew. Do tego jeżeli rzeczywiście jedno z tych słów oznacza "krew" to przecież nie gryzie się to z runami chaosu - wszak jeden z 4 bogów chaosu, Khorne to bóg krwi
Myślę, że o 15:30 dowiemy się, co to za DLC będzie. Live będzie z tego, także czuwajcie, towarzysze!
"A słowo ciałem się stało..."- w końcu
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_WARHAMMER_Update_1
A oto zmiany w 1 patchu i pierwsze FLC
A więc pierwsi w FLC Krwawi Rycerze ^^
Ale beka z CA. Macie swoje FLC plebsy - rzekł król CA V ,,Łaskawy". xD Jedna jednostka dla wampirów i nic więcej. Ale żenada. Nigdy więcej żadnego dzieła od CA. PRzecież to wstyd nawet reklamować jako FLC. DLa mnie ta firma to już równia pochyła. Mówiąc bardzo eufemistycznie. ;D