Wątpię żeby dali Norskę,nie widzę w tym za bardzo sensu,już jest grywalny chaos na północy.
Wątpię żeby dali Norskę,nie widzę w tym za bardzo sensu,już jest grywalny chaos na północy.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Sam grywalny Chaos nie jest wcale takim znakiem, że nie można dać czegoś podobnego. Nadal masz to, co w RPG'u dali i w fanowskim AB. Mimo wszystko sądzę nadal, że albo Zwierzoludzie, albo Norska![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Przy czym to wcale nie musi być od razu nowa rasa, a na przykład jakiś LL, więc luzik.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Gdzieś czytałem że jedno z tych słów oznacza "krew",więc równie dobrze to może być tradycyjne DLC z krwią. Najlepiej poczekać aż CA da więcej informacji.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
To wcale nie jest wykluczone, zwłaszcza że za dużo roboty z tym nie ma - wystarczy pewnie przekopiować parę plików i kilka skryptów z Rome II lub z Attyli i mamy działającą krew. Do tego jeżeli rzeczywiście jedno z tych słów oznacza "krew" to przecież nie gryzie się to z runami chaosu - wszak jeden z 4 bogów chaosu, Khorne to bóg krwi
Myślę, że o 15:30 dowiemy się, co to za DLC będzie. Live będzie z tego, także czuwajcie, towarzysze!
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
"A słowo ciałem się stało..."- w końcu
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_WARHAMMER_Update_1
A oto zmiany w 1 patchu i pierwsze FLC
Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści
A więc pierwsi w FLC Krwawi Rycerze ^^
Ale beka z CA. Macie swoje FLC plebsy - rzekł król CA V ,,Łaskawy".Jedna jednostka dla wampirów i nic więcej. Ale żenada. Nigdy więcej żadnego dzieła od CA. PRzecież to wstyd nawet reklamować jako FLC. DLa mnie ta firma to już równia pochyła. Mówiąc bardzo eufemistycznie.
![]()