Kiedy rozdziela się na trzy, to nie podchodź do nich, tylko uciekaj i wal z daleka z kuszy. Jak się zbliżasz to się leczy. No i oczywiście atakuj ją tylko z Yrdenem.
Wersja do druku
@fifa wątpię żeby jakoś to działało.
To da się zmieniać rozdziałkę w Wiedźminie? Nigdzie takiej opcji nie widzę. :) Leśnicę już pokonałem, teraz poszukuję dosłownie rudy ciemnego żelaza żeby móc sobie wykuć średni pancerz, ale za cholerę nie mogę znaleźć. BTW też macie takie masakryczne spadki fpsów w obozie Nilfgaardu? W Novigradzie działa wszystko fajnie a tylko w tym obozie jest masakra.
Pampa, 2 albo 3 opcja w ustawieniach video. Taki suwaczek jest ;D
Hmmm u mnie jest tylko wyświetlanie w oknie---wyświetlanie w oknie bez ramki---- pełny ekran. Rozdziałki null.
Czy ktoś posiadający Lenovo y580 gra w Wiedźmina? Dajcie znać jak to wygląda. Nie chcę przed sesją go kupować.
Im dłużej gram tym jestem coraz bardziej oszołomiony ogromem pracy jaką włożono w tą grę. Dla mnie gra roku już w tym momencie.
Wiedźmy to istny majstersztyk i mam nadzieję na ponowne spotkanie z nimi, klimat słowiański który został troszeczkę porzucony w 2, tutaj powraca z ogromną siłą. Mnóstwo nawiązań do historii, do czasów współczesnych, legend itp. itd. obawiam się tylko że hamburgery mogą nie zrozumieć części ,,mrugnięć" w stronę gracza.
Pampa Shay Ruan Dzięki za odpowiedź
Mam problem z zaliczeniem na 100% Białego Sadu, w południowo-wschodniej części tego regionu na mapie widnieje ikonka przedstawiająca opuszczone przez ludzi miejsce, ale znajduje się tam tylko kapliczka, a wokół żadnych potworów, ani bandytów. ktoś wie o co chodzi?