@fifa wątpię żeby jakoś to działało.
To da się zmieniać rozdziałkę w Wiedźminie? Nigdzie takiej opcji nie widzę.Leśnicę już pokonałem, teraz poszukuję dosłownie rudy ciemnego żelaza żeby móc sobie wykuć średni pancerz, ale za cholerę nie mogę znaleźć. BTW też macie takie masakryczne spadki fpsów w obozie Nilfgaardu? W Novigradzie działa wszystko fajnie a tylko w tym obozie jest masakra.
Pampa, 2 albo 3 opcja w ustawieniach video. Taki suwaczek jest![]()
"Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami, nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami"
Hmmm u mnie jest tylko wyświetlanie w oknie---wyświetlanie w oknie bez ramki---- pełny ekran. Rozdziałki null.
Czy ktoś posiadający Lenovo y580 gra w Wiedźmina? Dajcie znać jak to wygląda. Nie chcę przed sesją go kupować.
Popraw podpis
Im dłużej gram tym jestem coraz bardziej oszołomiony ogromem pracy jaką włożono w tą grę. Dla mnie gra roku już w tym momencie.
Wiedźmy to istny majstersztyk i mam nadzieję na ponowne spotkanie z nimi, klimat słowiański który został troszeczkę porzucony w 2, tutaj powraca z ogromną siłą. Mnóstwo nawiązań do historii, do czasów współczesnych, legend itp. itd. obawiam się tylko że hamburgery mogą nie zrozumieć części ,,mrugnięć" w stronę gracza.
Pampa Shay Ruan Dzięki za odpowiedź