Dlaczego oni mi przypominają szkockich wojowników ? :D
Szkoda że jedna jednostka odejdzie, szczerze lubiłem tą jednostkę, fajnie mi sie komponowała w styl armii gondoru :)
Wersja do druku
Dlaczego oni mi przypominają szkockich wojowników ? :D
Szkoda że jedna jednostka odejdzie, szczerze lubiłem tą jednostkę, fajnie mi sie komponowała w styl armii gondoru :)
W 1.01 nie grałem, jakoś nie było czasu, tak więc zaliczyłem przeskok z 0.52 na 1.1 i jaram się Gollum w Orodruinie xD Nie dość, że nacje wykazują sporą agresywność to AI podczas bitew mnie flankuje, taka mała rzecz, a jak cieszy xD Więcej nowych modeli osad też uszczęśliwia xD Do tego piękne jednostki, nic tylko grać, tylko jak tu wybrać jedną nację do kampanii skoro kuszą wszystkie :D
Jeszcze takie małe pytanko, wie ktoś może jak dodać własną muzyke do DaC ? Konkretnie mam na myśli tą z Hobbita, było by niesamowicie klimatycznie :D
Muzyka z Hobbita już jest.
Jak chcesz to poszukaj odpowiedniego tematu w poradnikach na forum.
Umbar wprawia mnie w zachwyt, ale odwiedził mnie Silver Surfer, oficer u corsair raiders i tych drugich xD
Ogólnie wszystkie zmiany na plus, zacząłem trzecią kampanię Gondorem.
Ja mam tak samo, gram Gondorem tylko w inny sposób, taki raczej pasywny by wyzwolić z frakcji zła to co najlepsze i wtedy staczać wielkie boje :D
Jeszcze jeden mankament mnie drażni w DaC. A mianowicie Garnison script. Jeżeli jest to mogłoby być gdzie napisane co miasto może dostać jako obstawę do miasta np w budynku murów czy coś, byłoby to całkiem fajne i przydatne dla niektórych ludzi
W razie czego to spolszczenie zostało zaktualizowane i obecny tu link do zippyshare jest do starszej wersji spolszczenia.
Jestem świeżo po 2 ciężkich bitwa i gra się zacięła przy turze "Vale of Anduin" to wlasnie oni mnie zaatakowali i z nimi toczyłem bitwe. Gra nie że sie zacięła, tylko po prostu stanęła na ich turze. Wie ktoś jak to naprawić? Może jakąś komendą wejść w stery właśnie tej frakcji?
No nic.. Zagrałem bitwy od nowa, wygrałem ale kosztem króla :(
Rip Król Dáin II Żelazna Stopa[*]
Witam. Po zainstalowaniu spolszczenia (najnowszego, do najnowszej wersji D&C) nagle moja gra podczas włączania się i ekranu powitalnego gra się wyłącza, bez żadnego komunikatu lub błędu. Czy mógłby ktoś mi pomóc lub podesłać folder "TEXT" z głównego folderu moda?