Cytat:
Jeśli nie chcesz, aby powstały nieporozumienia, używaj terminów "ustrój" lub "system polityczny".
Ty mi nie będziesz dyktował jakich pojęć mam używać. Chcesz prostych sformułowań, zapraszam razem z moim bratankiem do 2 klasy podstawówki. To jest agora gdzie porusza się tematy poważne a to wymaga minimum wiedzy.
Cytat:
Druga sprawa - to, że ktoś odebrał twe słowa inaczej aniżeli byś sobie to życzył to nie powód, ażeby takowa osoba dostała ostrzeżenie od modernatora, ponieważ:a) ta osoba nie zrobiła nic, co wykracza poza regulamin
b) nie jesteś modernatorem, ażeby o tym decydować.
Podałem definicję, która wyczerpująco wykazała o co chodzi. Dalsze rozpytywanie Chochlika o znaczenie definicji (jak można o coś takiego wogóle pytać? Definicja to definicja i ze swej natury opisuje problem) to trollowanie a to jest zagrożone karą w regulaminie.
Cytat:
IV. Zabrania się:
(...)
5. Prowokowania do kłótni, trollowania.
Chochlik ewidentnie trolluje i do tego swoim zachowaniem prowokuje mnie do kłótni. Nie wierzę, że naprawdę nie pojął tej prostej definicji. To jest celowa robota.
Cytat:
Ponadto, pozwolę sobie zauważyć, iż, wbrew twoim wyobrażeniom, poziom dyskusji i wiedzy na tym forum nie spadł ani trochę od momentu, gdy Witia i drugi twój dawny współdyskutant opuścili to forum.
Ten temat pokazuje, że spadł i to bardzo, skoro ktoś bierze się za dyskusję a nie pojmuje podstawowych pojęć, które 8-latek ogarnia bez problemu. Tematy lekkie są w tawernie i może lepiej byłoby iść trollować w tamtym kierunku?