Można też grać na zasadach "klasycznych" - zresztą ta opcja przeważała w ankiecie przed jej zamknięciem.
Wersja do druku
Można też grać na zasadach "klasycznych" - zresztą ta opcja przeważała w ankiecie przed jej zamknięciem.
do konca weekedu bedzie ankieta, Dodatkowo przepraszam za moja nieobecnosc ale zalatwiam dla forum staly dostep do gadzetow 3k i innych tw
Czyli zapisy do dziś? :D
Sugeruję poprosić Tuffa albo innego zaprzyjaźnionego youtubera o nagranie filmiku promocyjnego,inaczej dużo więcej osób się nie zapisze skoro mało kto wie o istnieniu turnieju,zwłaszcza,że po wejściu na forum nie widać jego zawartości tylko trzeba najpierw założyć konto i się zalogować...
Jak będzie wyglądało losowanie? Saper zostanie zatrudniony? ;>
To jak tam Panowie jak rozwiążemy kwestie Lu Bu - bo jest trochę OP - nawet na archiwach. A no i jeszcze stratedzy (w trybie romantycznym) są chyba zbugowani bo umiejka która powinna tylko podwyższać cooldown przeciwnikom właściwie to nie pozwala na używanie żadnych umiejętności, a ten strateg co ma tą umiejkę na całą mapę to już w ogóle bohatery nic nie mogą zrobić
Na pewno trzeba zbanować wybieranie tych samych generałów ;)
Co robimy z push thru czyli przepychaniem jazdy przez jednostki piechoty i jazdy przeciwnika - w celu wyjścia na tyły bądź na strzelców. Dopuszczamy czy banujemy?
Jaki limit jednostek robimy - proponuję maks 4. Wtedy armie są odrobinę bardziej urozmaicone.
Robimy jakieś limity na strzelców czy kawalerię? Jeżeli na kawalerię to czy wliczają się w to jednostki generalskie?
Ten genek Lu Bu jest wyjątkowo zabójczy i nieśmiertelny. W 2 bitwach w których grałem przeciwko niemu nabijał po 500 killi.
Rozumiem, że nie ma wybierania "nacji" na przemian - po prostu każdy wybiera co chce, jedynie w naszej armii nie można używać 2 i więcej takich samych genków?
Rozumiem, że arta out?
Push jak zwykle będzie źródłem kłótni :/
Jednostek myślę, że możemy dać max 4 - 6 (optymalnie max 5? :D)
Co do kawalerii to jest większa zagwozdka przez tych generałów :/ Może max 4 - 5 jazdy? (i bez wliczania w to genków)
Odnośnie genków to myślę, że bez duplikacji genków, czyli np. max 1 Lu Bu
Arta może zostać, od Warhammera jest dobrze zbalansowana ;)
Powinniśmy też zwiększyć wielkość jednostek do "duże", proponowane przez Legiona "średnie" to za mało, zachwieje to balansem.