Można też grać na zasadach "klasycznych" - zresztą ta opcja przeważała w ankiecie przed jej zamknięciem.
Można też grać na zasadach "klasycznych" - zresztą ta opcja przeważała w ankiecie przed jej zamknięciem.
"A mówiłem, że to moja wyspa!"
Znany tutaj także jako Cysorz.
do konca weekedu bedzie ankieta, Dodatkowo przepraszam za moja nieobecnosc ale zalatwiam dla forum staly dostep do gadzetow 3k i innych tw
Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy
http://www.youtube.com/watch?v=9TQQgXArDTg
Czyli zapisy do dziś?![]()
Sugeruję poprosić Tuffa albo innego zaprzyjaźnionego youtubera o nagranie filmiku promocyjnego,inaczej dużo więcej osób się nie zapisze skoro mało kto wie o istnieniu turnieju,zwłaszcza,że po wejściu na forum nie widać jego zawartości tylko trzeba najpierw założyć konto i się zalogować...
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Jak będzie wyglądało losowanie? Saper zostanie zatrudniony? ;>
Spoiler:
To jak tam Panowie jak rozwiążemy kwestie Lu Bu - bo jest trochę OP - nawet na archiwach. A no i jeszcze stratedzy (w trybie romantycznym) są chyba zbugowani bo umiejka która powinna tylko podwyższać cooldown przeciwnikom właściwie to nie pozwala na używanie żadnych umiejętności, a ten strateg co ma tą umiejkę na całą mapę to już w ogóle bohatery nic nie mogą zrobić
Stary nick:kujon333
Na pewno trzeba zbanować wybieranie tych samych generałów![]()
Spoiler:
Co robimy z push thru czyli przepychaniem jazdy przez jednostki piechoty i jazdy przeciwnika - w celu wyjścia na tyły bądź na strzelców. Dopuszczamy czy banujemy?
Jaki limit jednostek robimy - proponuję maks 4. Wtedy armie są odrobinę bardziej urozmaicone.
Robimy jakieś limity na strzelców czy kawalerię? Jeżeli na kawalerię to czy wliczają się w to jednostki generalskie?
Ten genek Lu Bu jest wyjątkowo zabójczy i nieśmiertelny. W 2 bitwach w których grałem przeciwko niemu nabijał po 500 killi.
Rozumiem, że nie ma wybierania "nacji" na przemian - po prostu każdy wybiera co chce, jedynie w naszej armii nie można używać 2 i więcej takich samych genków?
Rozumiem, że arta out?
Push jak zwykle będzie źródłem kłótni :/
Jednostek myślę, że możemy dać max 4 - 6 (optymalnie max 5?)
Co do kawalerii to jest większa zagwozdka przez tych generałów :/ Może max 4 - 5 jazdy? (i bez wliczania w to genków)
Odnośnie genków to myślę, że bez duplikacji genków, czyli np. max 1 Lu Bu
Arta może zostać, od Warhammera jest dobrze zbalansowana![]()
Powinniśmy też zwiększyć wielkość jednostek do "duże", proponowane przez Legiona "średnie" to za mało, zachwieje to balansem.
Spoiler: