Ale kto kogo podejrzewa z mojej strony nic takiego nie było, co do samego Hamila to fajnie że coś napisał chwała mu za to :) ale sam pisze że nie ma problemu bo głupia akcja jest jak widzi -> więc tutaj faktycznie jest dym i po prostu jaki będzie werdykt to spoko. Ja też się pewnie dużo czepiam ale kurde wszystko nie da się przewidzieć i napisać żeby było dobrze. Jak pisałem, że będzie problem z pushem bo np gram dużo w WH czy coś i mogę się pomylić to zostało jednak po staremu, więc jak dla mnie spoko dostosuje się i będę uważać jak złamie to pewnie będzie znów problem i tak można to wszystko powtarzać.
Hamilka w tym zamieszaniu faktycznie wychodzi najgorzej, ale nie obwiniałbym tutaj też "społeczności" bo jednak jest osoba która doprowadziła do tego wszystkiego i jest nią Bachus bo jak się w postach na górze wyjaśniło wszyscy dla niego są za słabi to sobie czekał cierpliwie aż będzie miał dobrego kandydata... w turnieju o pietruszkę jak zauważył Hadvar. Co do samego "tryhardu" to w jakimś stopniu rozumie bo sam nie lubię przegrywać i liczę, że coś się uda, ale w takim razie to chyba w moim interesie szukać kogoś dobrego do pary prawda ;>
W Polszy jak widać nie ma nikogo na odpowiednim poziomie więc wyszło jak wyszło. Konkluzja winnych nie ma poza, bolącym ego zawodników lepszych(Bachus itd) oraz słabszych(bo pewnie się boja przegrać na prosa czytaj np. mnie) :) Na przyszłość trzeba jak widać precyzować czy mogą grać wszyscy czy tylko Polacy i trzeba będzie skan dowodu wysłać xD