Też jestem w twierdzy właśnie. Zobaczymy czy będę miał jakieś problemy z wyjsciem czy nie. Nie chce zaczynać od początku gry chociaż tym magiem jakoś średnio mi się gra ;)
Wersja do druku
Też jestem w twierdzy właśnie. Zobaczymy czy będę miał jakieś problemy z wyjsciem czy nie. Nie chce zaczynać od początku gry chociaż tym magiem jakoś średnio mi się gra ;)
Bo przy początku jest ciężkawo. Potem będzie łatwiej! Kula ognia, kula ognia, kula ognia :P
Volomir, no nie powiesz mi, że od uzyskania zaklęć 3 poziomu jechałeś tylko na kulach ognia...
A czemu nie? Skoro coś działa to po co kombinować? Od pierwszych cRPGów wiadomo, że dobra kula ognia jest dobra na wszystko :P
Oczywiście czasem trzeba zmienić taktykę, ale zazwyczaj wystarczy walnąć kilka kulek.
Volomir, ale nie samymi kulkami ognia mag żyje ;) Ma wiele innych ciekawych czarów ;D
No ma i co z tego? Walka jest po to żeby ją wygrać a nie bawić się zaklęciami. Jestem pragmatykiem
Ja Cię rozumiem, bo sam w KotOR 2 najczęściej grałem postacią nastawioną na moc i jako Lord Sithów waliłem we wrogów wyłącznie piorunami. Tylko, że nawet dla Mnie to było żałosne - sterowanie postacią i klikanie tylko na jedną ikonę w trakcie walki ;D Ale fakt faktem, było mega skuteczne :D
Co w tym żałosnego? Każdy gra jak chce. Walczę żeby wygrać walki a nie po to żeby się męczyć. Pretensje możesz mieć tylko do twórców, że walki skonstruowali tak, że kula ognia pozwala wygrać większość z nich.
Czyli nie ma tak jak w Baldurze, że zapamiętujesz konkretną liczbę czarów w księdze i nie możesz walić kulami ognia bez opamiętania? Grę już mam kupioną ((http://www.cdkeys.com/pc/games/pilla...tion-pc-cd-key świetna oferta, ja kupiłem, jak było jeszcze za 21 euro, no i dostajesz bezpośrednio klucz, a nie steamgifta), ale czekam na patcha. :p