Też jestem w twierdzy właśnie. Zobaczymy czy będę miał jakieś problemy z wyjsciem czy nie. Nie chce zaczynać od początku gry chociaż tym magiem jakoś średnio mi się gra![]()
Bo przy początku jest ciężkawo. Potem będzie łatwiej! Kula ognia, kula ognia, kula ognia![]()
Volomir, no nie powiesz mi, że od uzyskania zaklęć 3 poziomu jechałeś tylko na kulach ognia...
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
A czemu nie? Skoro coś działa to po co kombinować? Od pierwszych cRPGów wiadomo, że dobra kula ognia jest dobra na wszystko
Oczywiście czasem trzeba zmienić taktykę, ale zazwyczaj wystarczy walnąć kilka kulek.
Volomir, ale nie samymi kulkami ognia mag żyjeMa wiele innych ciekawych czarów
![]()
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
No ma i co z tego? Walka jest po to żeby ją wygrać a nie bawić się zaklęciami. Jestem pragmatykiem
Ja Cię rozumiem, bo sam w KotOR 2 najczęściej grałem postacią nastawioną na moc i jako Lord Sithów waliłem we wrogów wyłącznie piorunami. Tylko, że nawet dla Mnie to było żałosne - sterowanie postacią i klikanie tylko na jedną ikonę w trakcie walkiAle fakt faktem, było mega skuteczne
![]()
Co w tym żałosnego? Każdy gra jak chce. Walczę żeby wygrać walki a nie po to żeby się męczyć. Pretensje możesz mieć tylko do twórców, że walki skonstruowali tak, że kula ognia pozwala wygrać większość z nich.
Czyli nie ma tak jak w Baldurze, że zapamiętujesz konkretną liczbę czarów w księdze i nie możesz walić kulami ognia bez opamiętania? Grę już mam kupioną ((http://www.cdkeys.com/pc/games/pilla...tion-pc-cd-key świetna oferta, ja kupiłem, jak było jeszcze za 21 euro, no i dostajesz bezpośrednio klucz, a nie steamgifta), ale czekam na patcha. :p