Proszę o zwiększenie ilości opcji możliwych do zdefiniowania w ankietach.
Limit 20 opcji blokuje trochę ankietę w dziale o mundialu. :)
Wersja do druku
Proszę o zwiększenie ilości opcji możliwych do zdefiniowania w ankietach.
Limit 20 opcji blokuje trochę ankietę w dziale o mundialu. :)
Ja mam pytanie? Istnieje na forum jakiś skrypt, który wyszukuje przekleństwa? W słowie "wsłu****ąc się" mam gwiazdki... To już lekka przesada jest.
Można by wydzielić z subforum mistrzostw jeszcze jedno subforum, specjalnie dla typera? Bo się trochę burdel tam zrobił i zamieszanie.
A może lepiej przykleić wszystkie tematy oprócz nie-typerskich?
Czy można dodać opcję ignorowania poszczególnych tematów oraz subfor?
Jak miło, nie tylko mnie męczą te kopacze tematy. :)
I jak, jest szansa na oddzielenie tematów typerskich od reszty mundialowych?
Szansa pewnie jest, możliwości techniczne pewnie też, moje błogosławieństwo jako moderatora tego subforum - jak naj bardziej też
tylko KTO i KIEDY to wykona??
..............................
Ja bardzo chętnie poprzenoszę wątki do nowego subforum, ale ktoś z wyższymi uprawnieniami musi UTWORZYĆ subforum bo ja nie mam takich technicznych możliwości.
======================
No i dzięki Ensisowi jest wydzielone !!:cool:
No i już poprzenosiłem posty
Zgłaszam pewien błąd, ale chyba nie będzie go łatwo naprawić.
Wpisy, które pojawiają się w "Co nowego? (http://forum.totalwar.org.pl/activity.php) " oraz w profilach użytkowników ignorują spoilery.
Trzeba to poprawić, w końcu po to jest przycisk spoilera, by chować tekst zdradzający fabułę gry/filmu/serialu itp.
Nowości:
- zaktualizowany regulamin
- porządki w przydziałach
- nowe kolorki na czacie(starsza aktualizacja)
- nowe pola w profilu "O Mnie"
Jakiś katalog nagród za zdobyte punkty?;D
Zniknęło mi aż 36 postów po weekendzie. Proszę o informację, jakie to posty były.
Dlaczego zamieszczane linki(innych stron lub YT) sa "martwe" i sie nie otwieraja jak to mialo miejsce wczesniej?Teraz zeby je uruchomic trzeba posluzyc sie PPM.Oprocz tego cos sie chrzani przy cytowaniu wypowiedzi innych forumowiczow.Dotyczy to postow po ostatnim weekendzie.
Nie zauważyłem żadnych z powyższych błędów, linki otwierają się normalnie...
Ale co z moimi postami? ;)
Właśnie nie wiem. Nic mi do głowy nie przychodzi. Miałem przed weekendem 2834 posty. Po weekendzie -36.
Jedyne co jestem pewien - posty zniknęły na 100%. Spisuję liczbę postów z tego forum po pewnym incydencie, kiedy ok. 2-3 lata temu pewien moderator skasował mi przez przypadek wszystkie tematy w subforum European Wars 1, czego odzwierciedleniem jest praktyczny brak postów tam (dla porównania z European Wars 2) i previewy wstawione od nowa.
Jak wpadnę na pomysł co to mogło być dam znać. Póki co sprawdzałem tematy jakie przyszły mi do głowy - subfora European Wars, moje mody pod RTW2, galeria wojowników, kolekcje forumowiczów są.
KLA na pocieszenie powiem ze rowniez dla mnie zniknelo kilka postow po ostatnim weekendzie.Jednak ich liczba jest niewspolmierna do Twojej.W historii Forum podobne przypadki zdarzaly sie juz kilkakrotnie.Jedyne co mozna zrobic to niczego nie wrzucac kiedy trwaja prace techniczne gdyz wowczas swieze posty wyparowywuja.
Ja przez ostatnie tygodnie pisałem posty sporadycznie, czasem nawet co kilka dni 1-2 posty. Posty, które zniknęły w tej liczbie są zatem starsze. Ostatnie tematy, w których pisałem w tym czasie też są bez zmian.
Jak dla mnie to najlepiej by było, gdyby usunięto ten głupi skrypt (o ile to skrypt), który odpowiada za potencjalne bluzgi. Bo to jakiś skandal, by wykrywało każde słowo z członem jakiegoś przekleństwa np. nie podsłu**** ~ no właśnie :P
Fajnie jakby reklamy były między postami bo tak to pierwsze posty, zazwyczaj z modami są strasznie rozwalone a najgorzej jak się przez smartfona sprawdza forum, wtedy to wgl...
I po klopocie:
http://adblock-plus.softonic.pl/android
Nie wiem czy jest wersja dla smartphones z W8
Ech, tu nie o to chodzi że reklamy przeszkadzają... Problem jest w tym, że reklamy są w postach, przez co nie ma się kontroli nad tym, jak post będzie wyglądać (wyśrodkowanie, tabele itd.). W normalnych postach to nie przeszkadza, ale już we wstępniakach modów jest to męczące.
Reklamy między postami byłyby świetnym rozwiązaniem, bo nie ingerowałyby w układ.
Czy tylko mnie się wydaje że na forum jest inna strefa czasowa?
http://scr.hu/2byq/vundr
A co to za problem zmienić sobie godzinę w profilu? :)
Masz przestawioną strefę czasową w ustawieniach :) Wejdź w ustawienia->moje ustawienia (na tej liście z lewej)->zjedź trochęna dół do ustawień daty i czasu i zmień strefę czasową GMT+1:00 :)
Myślałem że to z forum coś nie tak. Jeśli to mój problem z moim kontem to nie było sprawy.Sorki :)
Postanowiłem uzupełnić listę sporządzoną przez Lwie Serce o nowe zgłoszenia i usunąłem te już naprawione.
Dodałem też kilka swoich. W razie niejasności mogę szerzej wyjaśnić o co chodzi w danym punkcie :P
===========================================Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
- usunięcie reklam z postów,
- zwiększenie ilości opcji w ankietach,
- nie można zmieniać nazw tematów,
- prośba, by usunąć limit znaków w poście,
- usunięcie skryptu cenzurującego,
- wpisy, które pojawiają się w "Co nowego? (http://forum.totalwar.org.pl/activity.php) " oraz w profilach użytkowników ignorują spoilery,
- usunięcie przedrostka "Ankieta" i "Przyklejony" z tematów, w przypadku tych drugich warto dać inną ikonę,
- ustawić stary favicon zamiast obecnego domyślnego vB,
- legenda na samym dole strony jest nieaktualna.
Czemu oba tematy ze skargami zostały zamknięte? I takie pytanie, który to już wybryk moderatora Voitka? Witia po paru chamskich zagrywkach wyleciał...
Został zamknięty ponieważ stwarzał podwaliny do awantur, które wynikały z faktu że przeciętny użytkownik nie ma dostępu do wszystkich materiałów w danej sprawie.
Czy można jakoś naprawić mój problem odnośnie grup?
Chciałem odpowiedzieć na komentarz w grupie i kiedy daje wyślij jestem traktowany jako "bot". :P
Pisałem Ci już kilka razy. :P
Napisz do Rafertiego i daj mi znać jak to zrobisz.
Pisałem już przecież. :P
Podałem treść komunikatu/błędu itp.
Jak mogę ustawić większy obrazek w podpisie, bo niezależnie od jego wielkości i wagi zawsze ustawia mi się taki mały?
Pewnie używasz opcji dodaj obrazek, zamiast tego wstaw zwyczajnie w [img].
Dzięki, to było tak proste, ze aż mnie przerosło:D.
Wiadomo już kiedy będzie czynny portal?
No przecież wyraźnie pisze - "wkrótce" xD