Jakiś katalog nagród za zdobyte punkty?![]()
Jakiś katalog nagród za zdobyte punkty?![]()
Stary nick:kujon333
Zniknęło mi aż 36 postów po weekendzie. Proszę o informację, jakie to posty były.
Dlaczego zamieszczane linki(innych stron lub YT) sa "martwe" i sie nie otwieraja jak to mialo miejsce wczesniej?Teraz zeby je uruchomic trzeba posluzyc sie PPM.Oprocz tego cos sie chrzani przy cytowaniu wypowiedzi innych forumowiczow.Dotyczy to postow po ostatnim weekendzie.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Nie zauważyłem żadnych z powyższych błędów, linki otwierają się normalnie...
Ale co z moimi postami?![]()
Właśnie nie wiem. Nic mi do głowy nie przychodzi. Miałem przed weekendem 2834 posty. Po weekendzie -36.
Jedyne co jestem pewien - posty zniknęły na 100%. Spisuję liczbę postów z tego forum po pewnym incydencie, kiedy ok. 2-3 lata temu pewien moderator skasował mi przez przypadek wszystkie tematy w subforum European Wars 1, czego odzwierciedleniem jest praktyczny brak postów tam (dla porównania z European Wars 2) i previewy wstawione od nowa.
Jak wpadnę na pomysł co to mogło być dam znać. Póki co sprawdzałem tematy jakie przyszły mi do głowy - subfora European Wars, moje mody pod RTW2, galeria wojowników, kolekcje forumowiczów są.
KLA na pocieszenie powiem ze rowniez dla mnie zniknelo kilka postow po ostatnim weekendzie.Jednak ich liczba jest niewspolmierna do Twojej.W historii Forum podobne przypadki zdarzaly sie juz kilkakrotnie.Jedyne co mozna zrobic to niczego nie wrzucac kiedy trwaja prace techniczne gdyz wowczas swieze posty wyparowywuja.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.