Doradzałbym raczej : Grunwald 1410. Problemy wybrane. tegoż autora. Więcej przypisów to i łatwiej zweryfikować gdzie autor fantazjuje a gdzie korzysta ze źródeł.Cytat:
Zamieszczone przez Aro137
Wersja do druku
Doradzałbym raczej : Grunwald 1410. Problemy wybrane. tegoż autora. Więcej przypisów to i łatwiej zweryfikować gdzie autor fantazjuje a gdzie korzysta ze źródeł.Cytat:
Zamieszczone przez Aro137
Dzięki :) Grunwald 1410 z HB, leżał u mnie od dłuższego czasu na półce, więc postanowiłem go w końcu przeczytać:P W bliskiej przyszłości, postaram się zaopatrzyć w tę książkę :)Cytat:
Zamieszczone przez romanrozynski
Może nie czytam aktualnie ale już zamówiłem- Przypadek Charlesa Dextera Warda. Już się nie mogę doczekać na kolejną dawkę mistrza Lovecrafta :D
Ja teraz czytam "Pamiętnik żołnierza Korteza czyli prawdziwa historia podboju Nowej Hiszpanii" Nawet miło się czyta :D
Pamięć, Smutek, Cierń - nawet nawet saga. Ciekawi mnie zakończenie :)
Tadeusz Jurga "Bzura 1939"
Nie wiem czy to właściwe miejsce na takie ogłoszenie ...
Mam kilka egzemplarzy swojej ksiązki do sprzedania, jakby ktoś zapomniał tytułu:
M. Rogowicz, Bitwa pod Zbarażem 1649, Oświęcim 2013
cena 40 + przesyłka (najtaniej zwykły ekonomiczny za 7 zł lub droższa opcja)
więcej info na prv
Heh zamówiłem kolejne opowiadania Lovecrafta zebrane w dzieło "Najlepsze opowiadania t.2". Część z nich już mam w swoim zbiorze ale dla innych opłaca się nabyć książkę :P
A ja skończyłem dzieło Petera Englunda pt. "Lata Wojen"
"Warszawa 1944-1945" Piotr Rozwadowski.