Jakoś nie przemawiają do mnie Pańskie argumenty Panie Marko. Skąd ta niechęć a nawet wręcz potępienie ludzi którzy nie chcą się szczepić? To ich wolna wola. Najwyżej ktoś za/wyszczepiony ich zarazi i będą chorzy. Jeżeli Pan jest zaszczepiony 3 razy to może Pan się zaszczepić wkrótce 4 raz. Pańska sprawa. Niech Pan czasami nie użyje tutaj argumentu, że szczepienia są dla naszego dobra. Kiedyś prezydent Wilson powiedział: "Jeśli ktoś twierdzi, że wie najlepiej co jest dla mnie dobre, to z miejsca wyciągnąłbym rewolwer i zatrzelił skur....na." Widzę, że Pan popiera naszą medialną propagandę. Czy ci co się nie szczepią mają być ludźmi gorszego sortu? Może trzeba ich oznaczyć jak Żydów w getcie, możę reaktywować obozy i ich pozamykać? Przecież chodzi o to by całą populację non stop leczyć i broń Boże nie wyleczyć. Na świecie w 2021 roku zmarło na raka ok 9 mln ludzi jakoś nikt się tym nie przejął a zwłaszcza WHO. Co roku na grypę umiera więcej ludzi niż na covid i nikogo to nie rusza. Mamy co pół roku lub co 3-4 m-ce się szczepić? Nie chce już mi się pisać o skutkach ubocznych szczepionek bo i tak Pan nie uwierzy.