Cytat:
Nie, nie z nam, z rodziny tylko ja byłem na głosowaniu, reszcie się nie chciało
Ja też nie znam osób, które głosowałyby na PSL. Różnica jest taka, że mi to koliduje trochę z wynikami tych wyborów, Tobie nie.
A tak poza tym całkiem niedawno podpierałeś się tu autorytetem swojej matki w sprawach KNP. Skoro nie poszła na wybory bo "się nie chciało" to jakim prawem ocenia którąkolwiek partię a zwłaszcza tę, która chce zmian? Domyślam się, że programu KNP nie zna- przeczytać też się "nie chciało".
Kłóciłeś się, że KNP olało wybory samorządowe- to jak to, u Ciebie w domu nikogo nie obchodzą remonty dróg, stawianie oświetlenia? Sam twierdziłeś, że to najważniejsze sprawy dla Polaków:twisted:
Cytat:
Po piąte - śmieszy mnie rozdzieranie szat przez polityków krzyczących o fałszerstwie, bo już przed wyborami chodziły słuchy, że system jest zły i pojawią się problemy. No cóż, ale wtedy nikt się tym nie zainteresował. Bo co... bo lepiej jest to zrobić tuż po licząc, że dojdzie do nowych wyborów, a partia dzięki swoim działaniom zyska jeszcze więcej.
Jak to- miały być protesty przeciw fałszerstwom przed wyborami? Zmień dilera....
Cytat:
Kaczyńskiemu nie może przejść przez głowę, że zdobył tak małe poparcie, SLD liczy chyba na cud, bo jako partia lewicowa jest praktycznie już skończona, RN i KNP czyli najwięksi przegrani, liczą, że ich wynik się poprawi, oraz nie można od tak zmieniać nagle poglądów, więc należy krzyczeć jeszcze głośniej od innych.
Dziwne byłoby gdyby PSL protestowało, prawda?
Cytat:
Po raz drugi państwo zwróci partiom za kampanię,
KNP i RN nie dostają kasy na kampanię z budżetu, dla nich nowe wybory to wydatek z własnych pieniędzy a nie cudzych.
Cytat:
Dlaczego nalegasz aby zakończyć drążenie tego tematu skoro właśnie wychodzą na jaw takie ciekawe przypuszczenia?
Jakie ciekawe przypuszczenia?
Cytat:
Z KNP jest podobnie: buńczuczne wypowiedzi, oparcie się o młodzież a żadnych konkretów co do reform o których tak przypominasz.
Najpierw muszą dojść do władzy a potem będą wyniki. Coś się nie zgadza?