Noo Wipler! Ja się nadal dziwię, jak taka skompromitowana szuja może nadal politykować? Chociaż w sumie to pasuje do naszej elity ;)
Wersja do druku
Noo Wipler! Ja się nadal dziwię, jak taka skompromitowana szuja może nadal politykować? Chociaż w sumie to pasuje do naszej elity ;)
Wipler to typowy sługus u boku swego pana.Kiedy zabraknie Korwina zapewne będzie próbował przejąć jego miejsce,nic mu z tego nie wyjdzie więc poszuka sobie kogoś innego aby mu lizać buty.
Nieprawda, Przemek jest bardzo fajny, bo gra w WOT i nosi bluzę Red is bad.
No i jest JP na 100%
Może i do takich jest skierowana, i tu jest paradoks, bo tak się składa, że zdecydowana większość wyborców Korwina taka nie jest(pomijając wykształcenie), wręcz przeciwnie.
Przy jednoczesnym wzroscie oplat bankowych,podwyzkach w sektorach komunalnym i transportowym,wzroscie cen na stacjach paliwowych(po booomie cenowym ostatnich 3-4 miesiecy wszystko wraca do "normy")i zwiekszonych oplatach gruntowych.Na plus trzeba dodac ze az dziwne nie zaplanowano(jeszcze) podwyzek za energie oraz gaz.Chociaz przy obecnym stanie mocno pikujacej zlotowki wobec dolara ktory sie wzmocnil poprzez wielomiliardowe kontrakty swojej zbrojeniowki nasze madre bankowe glowy dorzuca kolejny ukryty podatek dla ratowania budzetu.
70 zlotych podwyzki dla osiagniecia przykladowo 1400 brutto?No fakt maja gest chlopaki w garniturach.
Skompromitowana szuja? Wyjaśnisz? :) Jeżeli znowu usłyszę, że nazywasz go pijak, przestanę z tobą dyskutować, tyle razy Wipler wyjaśniał co się tam stało, nagrania temu nie przeczą, a wręcz pokazują jak naprawdę było. To zdjęcie jak jest obrzygany? O ty nie byłbyś obrzygany jakbyś dostał solidną porcję gazu pieprzowego?
Polska język taka trudna ;) Nie nazwałem go nigdy pijakiem, więc nie wiem czemu używasz wyrazu "znowu".Cytat:
Jeżeli znowu usłyszę, że nazywasz go pijak,
Te ucięte, czy te które pokazują, że naruszył nietykalność cielesną policjanta? Dostał i bardzo dobrze, policja w Polsce za bardzo cacka się z takimi awanturującymi się osłami co myślą, że wszystko im wolno. W sumie podobna sytuacja jak z Biedroniem. Kłamstwa, kłamstewka i nadal mamy takich ludzi w polityce.Cytat:
tyle razy Wipler wyjaśniał co się tam stało, nagrania temu nie przeczą, a wręcz pokazują jak naprawdę było
To się nazywa groźba :D
Korwin inauguruje swój start w wyborach - http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ka,524138.html
Najbardziej podoba mi się pomysł integrowanie w wyroki sądowe oraz monitorowanie ich pracy -
Ciekawe podsumowanie programu Korwina - http://tomaszurbas.natemat.pl/112345...korwin-mikkegoCytat:
Deska skrytykował sędziów, którzy jego zdaniem często orzekają "nad konstytucją, nad moralnością, rozsądkiem, logiką i prawem". Zapowiedział stworzenie wspólnie z Korwin-Mikkem "obywatelskiego sądu nad sędziami i urzędnikami" - specjalny instytut, nieskładający się z prawników.
Sam Korwin-Mikke sprecyzował, że chodzi o "monitorowanie" pracy sądów. - Chcemy, żeby powstała fundacja czy stowarzyszenie, które będzie czysto komercyjnie pomagało ludziom skrzywdzonym przez sądy – powiedział.
Czyli po prostu założenia programu Korwina to zwykłe słówka. Ciekawe czemu tylu wykształconych ludzi daje się brać na ten lep?