Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 100

Wątek: Szybka pomoc - GRA

  1. #1
    Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Dołączył
    Mar 2013
    Lokalizacja
    Oko Terroru
    Postów
    7 760
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach

    Szybka pomoc - GRA

    Temat przeznaczony na pytania dotyczące problemów technicznych związanych z grą, gdzie będzie można liczyć na szybką odpowiedź

    Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

  2. #2
    Chłop
    Dołączył
    May 2016
    Postów
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    problem z gra w sieci

    wyskakuje mi napis w trakcie dołączania do gry Błąd nie udało ci się dołączyć do gry niekompatybilne wersje i nie wiem co z tym zrobic?

  3. #3
    Cześnik Awatar Defungor
    Dołączył
    Oct 2012
    Lokalizacja
    Bydgoszcz
    Postów
    229
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    48
    Otrzymał 33 podziękowań w 21 postach
    Albo ty masz jakieś mody wgrane, albo ta osoba co stawiała grę.
    Jam jest Defungor, Pierwszy co Żubra wypił, Władca Pastwisk i Żubrów Wszystkich, Zrodzony z Puszki Wielkiej, Przyjaciel Wszystkich Prażubrów, Jedyny Gazowany i Niepasteryzowany, Obrońca Pijanych, Pogromca Trzeźwych.....

  4. #4
    Chłop
    Dołączył
    Jun 2016
    Postów
    2
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Witam, mam problem z odpalaniem gry. Otóż po odpalaniu launchera i po naciśnięciu "graj" kompletnie nic sie nie dzieje. Oczekuje szybkiej pomocy bo czuję się trochę sfrustrowany.

  5. #5
    Asuryan
    Gość
    Podaj więcej szczegółów, jaki system, jaki sprzęt.

  6. #6
    Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Dołączył
    Nov 2009
    Lokalizacja
    Za daleko
    Postów
    3 343
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Mam ten sam problem z tym nie włączaniem się gry po naciśnięciu graj w launcherze.
    Procesor: AMD Athlon X4 750k 3,4 GHz
    Okno 7 64.
    12 ramu, chyba w 3.
    GTX 960.
    resztę podam jak do domu wrócę.
    Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 02-06-2016 o 20:23

    Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

    KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

    Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

  7. #7
    Chłop
    Dołączył
    Jun 2016
    Postów
    2
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Procesory: X4 740
    Karta graficzna: NVIDIA GTX 550Ti
    Pamięć RAM: 8gb
    Płyta główna: msi a55-e33

  8. #8
    Wojski
    Dołączył
    Oct 2015
    Postów
    77
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 13 podziękowań w 13 postach
    Na pewno macie aktualne sterowniki, directX i inne divixy ? Kiedyś miałem podobny problem z jakąś inną grą, okazało, że problemem były biblioteki .NET miałem zainstalowane chyba 4 wersje - trzeba było odinstalować starsze wersje.

  9. #9
    Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Dołączył
    Nov 2009
    Lokalizacja
    Za daleko
    Postów
    3 343
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ja miałem już wszystko przeinstalowane po 2-3 razy i nic to nie dało...

    Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

    KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

    Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

  10. #10
    Asuryan
    Gość
    Mam komunikat o braku aktualizacji sterowników, ale gra działa mi bez problemu i hula na średnich ustawieniach. Mój sprzęt to:

    Procek - 4 rdzeniowy Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
    RAM: 8,00 GB
    Grafika: NVIDIA GeForce GTX 950
    DirectX 10
    System: Windows 7 Home Premium (64 bit) Serce Pack 1

    Może to komuś w jakiś sposób pomoże.

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •