Noo Wipler! Ja się nadal dziwię, jak taka skompromitowana szuja może nadal politykować? Chociaż w sumie to pasuje do naszej elity![]()
Noo Wipler! Ja się nadal dziwię, jak taka skompromitowana szuja może nadal politykować? Chociaż w sumie to pasuje do naszej elity![]()
Wipler to typowy sługus u boku swego pana.Kiedy zabraknie Korwina zapewne będzie próbował przejąć jego miejsce,nic mu z tego nie wyjdzie więc poszuka sobie kogoś innego aby mu lizać buty.
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.
...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
"Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "
Przy jednoczesnym wzroscie oplat bankowych,podwyzkach w sektorach komunalnym i transportowym,wzroscie cen na stacjach paliwowych(po booomie cenowym ostatnich 3-4 miesiecy wszystko wraca do "normy")i zwiekszonych oplatach gruntowych.Na plus trzeba dodac ze az dziwne nie zaplanowano(jeszcze) podwyzek za energie oraz gaz.Chociaz przy obecnym stanie mocno pikujacej zlotowki wobec dolara ktory sie wzmocnil poprzez wielomiliardowe kontrakty swojej zbrojeniowki nasze madre bankowe glowy dorzuca kolejny ukryty podatek dla ratowania budzetu.
70 zlotych podwyzki dla osiagniecia przykladowo 1400 brutto?No fakt maja gest chlopaki w garniturach.
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Skompromitowana szuja? Wyjaśnisz?Jeżeli znowu usłyszę, że nazywasz go pijak, przestanę z tobą dyskutować, tyle razy Wipler wyjaśniał co się tam stało, nagrania temu nie przeczą, a wręcz pokazują jak naprawdę było. To zdjęcie jak jest obrzygany? O ty nie byłbyś obrzygany jakbyś dostał solidną porcję gazu pieprzowego?
"Liczko ma gładkie i mowę kwiecistą
Czarci ten pomiot z naturą nieczystą
Życzenia Twe spełni zawsze z ochotą
Da Ci brylanty i srebro i złoto
Lecz kiedy przyjdzie odebrać swe długi
Skończą się śmiechy, serdeczność, przysługi
W pęta Cię weźmie zabierze bogactwo
Byś cierpiał katusze, aż gwiazdy zgasną"
Polska język taka trudnaJeżeli znowu usłyszę, że nazywasz go pijak,Nie nazwałem go nigdy pijakiem, więc nie wiem czemu używasz wyrazu "znowu".
Te ucięte, czy te które pokazują, że naruszył nietykalność cielesną policjanta? Dostał i bardzo dobrze, policja w Polsce za bardzo cacka się z takimi awanturującymi się osłami co myślą, że wszystko im wolno. W sumie podobna sytuacja jak z Biedroniem. Kłamstwa, kłamstewka i nadal mamy takich ludzi w polityce.tyle razy Wipler wyjaśniał co się tam stało, nagrania temu nie przeczą, a wręcz pokazują jak naprawdę było
To się nazywa groźba![]()
Korwin inauguruje swój start w wyborach - http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ka,524138.html
Najbardziej podoba mi się pomysł integrowanie w wyroki sądowe oraz monitorowanie ich pracy -
Ciekawe podsumowanie programu Korwina - http://tomaszurbas.natemat.pl/112345...korwin-mikkegoDeska skrytykował sędziów, którzy jego zdaniem często orzekają "nad konstytucją, nad moralnością, rozsądkiem, logiką i prawem". Zapowiedział stworzenie wspólnie z Korwin-Mikkem "obywatelskiego sądu nad sędziami i urzędnikami" - specjalny instytut, nieskładający się z prawników.
Sam Korwin-Mikke sprecyzował, że chodzi o "monitorowanie" pracy sądów. - Chcemy, żeby powstała fundacja czy stowarzyszenie, które będzie czysto komercyjnie pomagało ludziom skrzywdzonym przez sądy – powiedział.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Czyli po prostu założenia programu Korwina to zwykłe słówka. Ciekawe czemu tylu wykształconych ludzi daje się brać na ten lep?
Nie Talleyrand,napatrz się pan,nasłuchaj i nawąchaj aż do mdłości.Żeby pertraktować o pokoju,trzeba znać jego cenę.- Napoleon ( film z 2002 roku)
- Czy to wystarczy?
- Nie. Ale widok jest wspaniały.- (Napoleon 2002) Napoleon obserwujący początek wielkiej szarzy pod Eylau.