Cytat Zamieszczone przez chochlik20 Zobacz posta
Ustosunkuj się jak chcesz. Moja opinia o artykule nie powinna zaważyć na Twojej.
Zatem obstajesz ze artykul zamieszczony w Kresy.pl jest falszywy pomimo sprostowania samego bohatera tegoz artykulu,ok.

Kłamstwo o zagrożeniu, kłamstwo o wyłączonym transponderze czy kłamstwo o tym, że był tam samolot rosyjski?
Porownaj tresc z pierwszego polskiego portalu z nastepujacym oswiadczeniem a pozniej dalej polemizuj:
http://www.svt.se/nyheter/varlden/ry...r-flygincident

Nie słyszałem o kopalniach, bo praktycznie wszystkie są w rękach separatystów, zresztą ciężko jest otworzyć cokolwiek jeżeli nie doszło do formalnego podpisania pokoju. Ja się jakoś nie dziwię, że ukraińska armia się dozbraja a raczej uzupełnia straty w sprzęcie. Rosja pomimo kryzysu chwali się, a to nowym centrum, a to samolotami IV generacji, a to nowym okrętem a Tobie jak widzę to nie przeszkadza. W trosce o Ukraińców denerwuję Cię fakt, że ich wojska są uzupełniane i dozbrajane, nie zapominaj też o Rosjanach w kraju, których szaleje kryzys.
Nie wszystkie kopalnie sa w rekach separatystow.Ponad 70 znajduje sie na terenie ukrainy.Tylko im sie robic nie chce gdyz wola jezdzic po swiecie i zebrac o wszystko co niezbedne.Nie mam do tego zastrzezen a nawet tak trzymac.Kraj nie produkujacy niczego daleko nie pociagnie.

Ukraińcy jakoś nie pochwalili się też straconym Su w Ługańsku, który przechwycili separatyści i użyli jeden raz bo potem nagle on zniknął.
Nawet pilotow maja?

Aha, skoro nikt nie pisał w mediach to znaczy, że nie było. Ja poczekam jednak na raport patologów.
Widzę, że jednak nadal nie wiesz, ale będziesz się upierał.
Ja natomiast czekam juz od polowy lipca na zdjecia o ktorych trabia USA a ktorych nikt nie widzial ze o nagraniach z czarnych skrzynek juz nie wspomne.Rozumiem ze akcent malezyjski moze powodowac pewne trudnosci z odczytem ale w tym konkretnym przypadku mamy do czynienia z pilotami lotow miedzynarodowych a wiec poziom angielskiego jest wyzszy anizeli sredni.
Co do ewentualnych ran na cialach zabitych podtrzymuje swoje zdanie.

Jak to się ma do Twojej wypowiedzi? Spuść kolego z tonu bo nie zapominaj, że zbrodnie sowieckiego systemu nie kują Cię w oczy oraz tym bardziej nie czujesz się winny popierając działania współczesnej Rosji, która stwierdza, że mieliśmy piękną wspólną kartę. Och, zaiste co to była za karta, albo bardziej cyrograf...
Roznica pomiedzy zbrodniami radzieckimi a ukrainskimi jest taka ze pierwsi sie ich nie wypieraja.Przypominanie ukropom o zbrodniach na narodzie polskim jest naszym obowiazkiem i go... mnie obchodzi ze kogos taka postawa jest denerwujaca.Kiedy Poroszenko lub jakis inny ataman wykaze skruche za czyny swoich rodakow oraz potepi obecnych banderowcow mozemy zaczac rozmawiac o partnerstwie.

Jak widzę znalazłeś dowód niewinności .
Zresztą co za problem włamać się na serwer i przestawić czas dodania?
Slabiutko...Twierdzisz ze ktos wlamal sie do Google i pozmienial daty linkowania na stronie samego legendarnego SBU?Podtrzymuje swoje pytanie:
Jak jest mozliwe zamieszczenie materialu video na temat katastrofy samolotu rejsu mh17 na siedemnascie godzin przed zdarzeniem?

Na siczy kijowskiej kolejne ciecia w budzecie kosztem ludnosci:
http://www.dialog.ua/news/33413_1419316447