Nadal nie wiem gdzie masz tutaj prowokacje XD Pierwsza sytuacja, masz postępowanie, wyszło że nie on i gdzie tu prowokacja? Przy tym co wyprawiają narodowcy to nie dziwię sie, że ktoś mógł wziąć go za podpalacza. Co nie zmienia faktu, że to jakaś jedna śmieszna akcyjka.Całe gje wiesz a się wypowiadasz.
@krzysztofbosak SIENKIEWICZ: Podpalacz budki został odnaleziony. FAKTY: Kamil na podst. pomówień 2 gości z CBŚ siedział 2 m-ce. W 2014 postępowanie umorzono
"Został odnaleziony człowiek który to popełnił i był on częścią tej całej manifestacji" - powiedział dziś rano w Radio Zet były szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz.
A co z tym podpalaczem, który zdaniem Sienkiewicza został "odnaleziony"? Policja sprzedała mediom wówczas zdjęcia zatrzymanego chłopaka i następującą informację: "Podpalacz budki przy Ambasadzie Federacji Rosyjskiej został aresztowany na dwa miesiące. Pochodzący z Radomska 22-letni Kamil Z. nie przyznaje się do winy. Grozi mu nawet 5 lat więzienia" http://www.fakt.pl/dwa-miesiace-aresztu-dla-podpalacza-budk…
W rzeczywistości Kamil Zbroiński, związany z grupą ONR z Radomska, z podpaleniem budki nie miał nic wspólnego. Przypadła mu zaszczytna rola kozła ofiarnego, w teatrze przygotowanym na życzenie ministra. Został wyciągnięty ze swojego autokaru daleko poza Warszawą, podczas kontroli. Mimo wsparcia ze strony naszych prawników, zeznania dwóch funkcjonariuszy CBŚ, którzy tego dnia "pracowali" na Marszu Niepodległości, wystarczyły by przesiedział w areszcie ponad 2 miesiące.
Jednak najciekawsze jest to, że prokurator nigdy nie sformułował wobec Kamila aktu oskarżenia o podpalenie budki i nie skierował go do sądu. Sprawę w 2014 roku sam umorzył! Tego media już niestety nie podały. Jedyne co nam zostaje, to poinformować o tym siebie nawzajem. No i liczyć, że prawdziwego winnego spotka kara. Bo dziś cynicznie łże i śmieje się w twarz naszym chłopakom: https://www.youtube.com/watch?v=IFHHVnHaCfQ Taka sytuacja nie może trwać wiecznie.
http://radomsko.naszemiasto.pl/artyk...t,t,id,tm.html
A postaci pana Sienkiewicza chyba nie trzeba przedstawiać? Trzeba? Ojojoj, ale buba.
http://www.wprost.pl/ar/423244/Sienk...est-ewidentna/
Plus podstawiony świadek TVN. Chyba nie muszę rozwijać jak dalej to się potoczyło. Kłamcy i prowokatorzy. Gardzę.
Śmiej się dalej, ale z własnej głupoty. Może kiedyś to minie. Mów dalej szyderzczo o spiskach, trollach. Prawdy nie zakryjesz swoimi żarcikami. To tylko mały kawałek tego co się dzieje w Polsce. Ustawa 1066. Mówi ci to coś?
Co do Wiplera, mam nadzieje, że ta szuja szybko zniknie z polityki. Pijak i awanturnik nie powinien być posłem. Zachowanie policji wzorowe.
Nie było żadnych prowokacji pod krzyżem ani na marszu, z czego już sie chyba wszyscy tutaj śmiali. Także nie wiem czemu z czymś takim wyskakujesz. Ruch Narodowy sobie sam wystawia ocenę tymi rozrubami podczas marszu. A co do nagrody, masz ból dupy o to, że prywatna gazeta, której czytelnikiem nie jesteś, daje nagrodę według własnego widzimisię? Rly? Mogą dać nagrodę nawet Putinowi i Tobie nic do tego.Jak można przyznać nagrodę roku komuś kto był najbardziej antydemokratycznym, antyspołecznym prezydentem? Za jego prezydentury wyszły prowokacje państwa wobec Marszu Niepodległości i pod sławetnym krzyżem.
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...zaklamania.htm
A ze ogłupiają społeczeństwo? Robią to również portale narodowe. Tyle "newsów" rodem z faktów, podawanych bez weryfikacji, kłamstw itd. to Wyborcza to przez 10 lat tyle gaf nie zrobiła
Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Prawdziwej lewicy nie ma w tej chwili w Polsce, prawicy - na szczęście też. Mamy za to największe partie socjalistyczne (PO i PiS) z konserwatywnymi poglądami na resztę (mniej lub bardziej). No i reszta tej zbieranini: słabe SLD, słabe ZP, Palikot itd.Lewa strona popiera obecny rząd. Widać wyraźnie gdzie tu jest lewa strona, a gdzie prawa.
Tym postem nie daję poparcia PiS. Jest niewiele lepszy od PO. Swoją drogą to osiągnięcie tak dać dupy mając poparcie mediów. Całe szczęście prawda zaczęła wychodzić na jaw.
Masz ból dupy tak samo jak mój znajomy. Prawa były dla hetero? Pragnę przypomnieć, ze jeszcze niedawno prawa przystosowane dla mężczyzn. Kobiety musiały o to walczyć. Tak samo jak homo teraz.Chyba nie wiesz co czytasz. W żadnym poście nie stwierdziłem niczego podobnego. Co więcej - napisałem, że jeśli wg nauki homoseksualizm nie jest schorzeniem to ok. Mam wątpliwości co do tych badań, ale zostawmy tę kwestię. Nikomu nie zabraniam bogacenia się. Bogacenie się jest przejawem rozsądku i odpowiedzialności, a to jest potrzebne dla rozwoju kraju. Więc mógłbym powiedzieć, że każdy kto osiągnął sukces w życiu to ktoś kto dba o swój kraj, a to dobra rzecz bez względu na podziały. Nigdy nie będę miał bulu pópy dlatego, że homosie osiągają sukces. Mają do tego prawo. Tylko czym innym jest praca, a czym innym domaganie się zmian w sprawach, które były stworzone dla ludzi hetero.
No i to co niewygodne sobie pominąłeś. Chciałem dodać tylko, że warto się nad sobą zastanowić, bo to że rzucasz ciągle słowo "prawda" nie sprawi, ze twoje kłamstwa staną się prawdą.

Odpowiedz z cytatem