Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2664

Wątek: Dyskusja ogólna o Total War: Warhammer

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Wczorajszy stream oglądałem od momentu zabijania wolnego miasta i w sumie był dużo ciekawszy niż ten o zielonoskórych.

Bardzo podobała mi się w nim Bretonia i jej tereny. Tylko szkoda tego że jest tak podzielona i w tej grze (rozgrywce?) jej król walczył w wojnie domowej przeciwko swoim wasalom...
    Do tego lubię duże prowincje (4regionowe) a takich tam nie widziałem, za to elfi las bardzo fajny.

To że Orkowie plądrują i niszczą imperium jest ok, ale to samo w wykonaniu brodaczy trochę szczypie w oczy. Do tego ta wojna między Karakami...
    Niestety prowincje krasnoludów w górach są tylko 2 regionowe. Nie jestem pewny ale podobnie jest też z Orkowym plemieniem Skullsmasherz, chyba że mają wspólną prowincje z karak ziflin.
    Teraz jak patrzę na mapę to z tymi prowincjami w górach między imperium a Bretonią wypada jeszcze słabiej, bo tam jest na przemiennie osada orków i krasnoludów.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Arroyo
    Taki ładny początek w wykonaniu magiczek, by później wysłać je do walki wręcz. Konnica używana jak piechota.
    Ostatnio edytowane przez Ituriel32 ; 17-05-2016 o 14:44

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Uprawnienia umieszczania postów