nikt nikogo nie przymusza do ich stosowania
Do szczepionek przymuszają.
Zwykły lek przeciwbólowy powszechnie dostępny też ma skutki uboczne, a mimo wszystko są one powszechnie stosowane.
Tak działa reklama, kreuje popyt na coś co nie jest potrzebne. Niektórzy nie dają się nabierać, ja np. nie stosuję środków przeciwbólowych.
Zapłodnienie in vitro pozwala parom, które mają problemy wynikające z biologii mieć dzieci, ale najwidoczniej ciężko jest Ci to zrozumieć.
Jest też coś takiego jak adopcja i wiele kobiet których po prostu nie stać na dzieci, a zaszły w ciążę. Zamiast ułatwień w mordowaniu dzieci przydałyby się ułatwienie w adopcji.
Osoba, która na co dzień zajmuje się interpretacja faktów, szukaniem ich potwierdzenia w dyskusji opiera się na mitach i uprzedzeniach głoszonych przez hierarchów z KrK.
Jakich mitach i uprzedzeniach?
A co do faktów -nie szukam ich potwierdzenia w dyskusji tylko w dokumentach historycznych.
Ta nieudolna namiastka Polski, działała i liczyła się w Europie bardziej niż to co mamy teraz. Kilka lat więcej i Byłaby liczącym się na arenie międzynarodowym państwem. Nie to co teraz, jakiś wypierdek Amerykanów, w którym tylko armia i pojedyncze gałęzie przemysłu cokolwiek znaczą.
A teraz porównaj to z prawdziwą Polską, która potrzebowała króla zdrajcy, 3 wrogów i prawie 30 lat żeby upaść, II RP upadła w miesiąc.
Ze względu na wielką tolerancję dla katolików zarobiłem 2 ostrzeżenia, rzekomo za pisanie nie na temat. Bawcie się dalej w potakiwanie sobie ale już beze mnie.

Proszę bardzo, zapracowałaś właśnie na kolejne dwoma ostatnimi zdaniami. Pampa