Pokaż wyniki od 1 do 10 z 221

Wątek: Dyskusja

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Podkomorzy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    85
    Otrzymał 287 podziękowań w 137 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pirx Zobacz posta
    Ewentualnie, może jednak ruszyć od razu z kopyta i ruszyć z dużą, pełną kampanią? Bo przyznaję, że nie chce mi się znowu grać w testową. Fajnie byłoby już się wkręcić na maksa w klimat i kontynuować. A w przypadku wychodzących błędów np. w ekonomii - na bieżąco je korygować?
    Wczoraj wieczorem zacząłem pisać Zasady i w sekcji Ekonomia zawarłem już informację, że w przypadku nieprzewidzianych zdarzeń skutkujących brakiem środków w Skarbcu MG może podjąć decyzję o zasileniu Skarbców Graczy jednakową kwotą ex gratia.

Jedno jest jednak pewne. Nie chcę do tego doprowadzać, gdy np. jeden z Graczy nie zrobi nic w kwestii ekonomii, wywali całą kasę na utrzymanie armii i nagle się okaże, że kołderka jest za krótka...

Proponuję następujące działanie.

1. Skończę zasady i poddam pod dyskusję.
    2. Zaczniemy zapisy, gdy zasady będą OK. Trzeba dać ludziom minimum tydzień, a optymalnie ze dwa na zgłoszenia.
    3. Znając liczbę chętnych podejmiemy decyzję o starcie Kampanii w takiej czy innej formie.
    4. Od decyzji o formacie Kampanii będę potrzebował trochę czasu na dopięcie detali, chyba że uda mi się wszystko pokończyć w trakcie zapisów (Arkusze dla każdej Nacji i mapa - prowincje i znaczniki)

2. Następujących 4 użytkowników podziękowało Niesmiertelnik za ten post:

Uprawnienia umieszczania postów