Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1753

Wątek: Potop Total War

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderatorzy Lokalni Awatar Piter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    73
    Otrzymał 179 podziękowań w 145 postach
    Cytat Zamieszczone przez Eutyches Zobacz posta
    Muszę przyznać, że dać muzę z mojego ulubionego, obok Baldurów cyklu cRPG, to strzał w dziesiątkę
    Jest modyfikacja niestabilna, czasem trzeba kilkakrotnie startować i wywala np. przy wyborze państwa, albo jak chce się kontynuować.
    Stare sposoby ratują sytuację u mnie, czyli skasowanie map.rwm i w katalogu i:\SteamGry\steamapps\common\Medieval II Total War\mods\potop\data\ui\
    pliki battle.sd shared.sd strategy.sd
    regenerują się i jakiś czas jest dobrze, nie ruszać tych z rozszerzeniem xml.
    Szkoda, że CA nie chce tymi czasami się zająć, ale mamy fajną modyfikację i tak.
    Pytanie mam, jak z wydarzeniami historycznymi jest? Mam zamiar jak wykończę ludzi i elfy w Śródziemiu, przysiąść do RONu i wykończyć banderowców^^

edit:

Od strony graficznej jestem pełen uznania, szczególnie bitwy w nocy; nawet lepsza od Colonializm 1600 na silnik Empire, choć tutaj to chyba kwestia gustu by wchodziła.

Wywalanie do pulpitu przy wyborze frakcji to był chyba mankament wszystkich modów na początku, potem ktoś na to patent wymyślał ale myśle, że to akurat najmniej przeszkadza w grze. Dobrze, że o tych plikach z końcówkę .sd przypomniałeś. Jakoś nie moge się zabarać to pogrania moda po pierwszym podejściu, gdzie ciągle mnie wywalało.

AI bitewne dziwnie działa.
    Ostatnio edytowane przez Piter ; 29-08-2019 o 15:50