-
Moderatorzy Globalni
Dzięki Pruber za te słowa. 
Więc zwrotnie również uderzam się w pierś. To jest dla mnie trudny czas - przeprowadzka mojej firmy do nowej siedziby, kupa spraw klienckich, siedzenie po godzinach. Ogólnie to stresówa i wczoraj mi się to udzieliło. W normalnych okolicznościach natury bym napisał - i tak powinienem zrobić - że w świetle tej patowej sytuacji skierujmy sprawę do wspólnie wybranych sędziów i niech zdecydują czy mamy rozegrać bitwę przy analogicznych armiach i ustawieniu. Ale wczoraj zwyczajnie przeznaczyłem czas na relaks wieczorny, który okazał się kolejną okazją do stresu i wyszło jak wyszło.
Chuk, przepraszam Panowie, bo moje prywatne stresy nie powinny się przekładać na Wasz nastrój.
Co do zasad - istotnie dopiero po tej sytuacji zauważyłem, że w obecnych i granych we wcześniejszych turniejach zasadach red line brakuje kluczowego słowa "piechota":
"corner camping / red line camping są zabronione, a ich użycie skutkować będzie - w przypadku przegranej bitwy przez pokrzywdzonego - koniecznością powtórzenia meczu (ustawianie się "piechotą" [ tego słowa brakuje w obecnych zasadach ] 300 metrów od red lina, tj. zasięg 2x proc)"
Ustalałem zasady i sędziowałem dziesiątki turniejów i generalnie chodziło w tej zasadzie o umożliwienie działań kawalerii. Ale istotnie - w świetle literalnego brzmienia Zasad tego turnieju - my również łamaliśmy zasadę red line przemieszczając się w tamtym rejonie jazdą.
Generalnie to bygones, jeszcze raz sorki za mój wczorajszy i nocny foch. Liczę na świetne bitwy wieczorem.
Co do wyznaczenia sędziów turniejowych na kolejne mecze, jestem całym sercem za.
1. Zachar
2. lylu
3. Nieznajomy
Kto jeszcze ma ochotę nam pomóc?
Ostatnio edytowane przez Pirx ; 07-12-2020 o 18:03
-
Następujących 2 użytkowników podziękowało Pirx za ten post:
Uprawnienia umieszczania postów