lukasz1410, otrzymujesz upomnienie za przeklinanie na forum. Z racji krótkiego stażu osta jeszcze nie przewiduje.
lukasz1410, otrzymujesz upomnienie za przeklinanie na forum. Z racji krótkiego stażu osta jeszcze nie przewiduje.
Ostatnio edytowane przez Ensis ; 03-05-2014 o 23:00
http://www.livestream.com/nptvpl/vid...7-ac759e2f2303 Korwin ma livestreama![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Kiedy on zaczyna się, to nie wiem. Póki co u niego nadaje jakiś sekretarz. A jak? To bardzo proste - na prawo od transmisji masz czat - trzeba jednak się zarejestrować darmowo.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Nadinterpretacja? porównanie gwałtu do picia z gwinta uważasz nadinterpretacją? Uważasz to za żart? Co tu można nie tak źle interpretować? Wytłumacz mi jak Ty widzisz w takim razie to porównanie.
Jeśli żarty z gwałtu Cię bawią to tylko pogratulować wypaczonego poczucia humoru...
Sam używam często do polityków określeń typu - idiota, dureń itd. Takie jednak komentarze pokazują jaki jest stosunek ludzi do żartów z gwałtu. Podobnym stylem popisał się w W-wie radny(?), który po gwałcie na kobiecie w lesie Kabackim stwierdził, "że sama jest sobie winna"... skoro sama jest winna to nie ścigajmy przestępcy, bo to nie on ponosi winę...
Korwin nie raz już przekroczył granicę, i zapewne zrobi to po raz kolejny. To nie jest jego pierwszy taki wyskok.
Człowiek, który kreuje się wyglądem na dżentelmena, nie różni się niczym od chłopa wsi zabitej dechami, który pierwszy raz przyjechał do miasta i nie wie jak się zachować. Politycy mają nie jedno na sumieniu, to prawda, ale po człowieku, który tak bardzo chce zmienić Polskę oczekiwałbym czegoś ważniejszego, a tak stanął w jednym szeregu z śp. Lepperem, który swego czasu stwierdził, że prostytutki nie można zgwałcić...
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Nadinterpretacja moich słów. Robisz z igły widły, powiedziałem o tym, że jest nagonka o byle co, a Ty już wyskakujesz z jakimiś chorymi propozycjami legalizacji gwałtu. Powiedz mi co jeszcze wywróżysz z moich słów?
Za większe przewinienia nie było takiej reakcji jak teraz.
Popraw podpis
O byle co... napisałem skoro jest to nadinterpretacja Twoim zdanie to proszę bardzo zinterpretuj to jak Ty to rozumiesz. Poczekam. Bo jak sądzę jesteś chyba za Korwinem, to wytłumacz mi co takiego naprawdę pragnął przekazać tworząc tak poetyckie porównanie...
Nie mam zamiaru legalizować gwałtu, pokazałem Ci tylko stosunek dwóch ludzi - polityków do gwałtu. Są one bardzo podobne w wymowie do tego co napisał Korwin.
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Ehh... Nadinterpretacja w tym wypadku polegała na tym, że wyolbrzymiłeś moją opinię. Napisałem, że to przesada, gdyż był to zwykły żart, a Ty co napisałeś? "To może wykreślmy od razu z kodeksu pojęcie gwałtu a karajmy za picie z gwinta przy stole" Teraz rozumiesz?
Zresztą była to odpowiedź na słowa dwóch posłów PO o piciu.
Popraw podpis
Tego chyba nikt nie dawał:
http://pikio.pl/korwin-mikke-dla-dze...lcic-kelnerke/
Jak dla mnie omawiana wypowiedź jest nieumiejętnie zastosowanym przykładem czarnego humoru i szczeniackim odszczekiwaniem się. Ripostę na pomówienia Zalewskiego można było przeprowadzić lepiej.