Strona 379 z 636 PierwszyPierwszy ... 279329369377378379380381389429479 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 781 do 3 790 z 6354

Wątek: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej

Szambelan Awatar adriankowaty
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    375
    Otrzymał 39 podziękowań w 32 postach
    To sprawdź poziom wykształcenia i proporcje zatrudnienia, malkontencie. Deficyt populacji można "zalać" imigrantami.
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=5038&dateline=1420376  708
    "Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
    Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.

Comte de Barcelona Awatar Barsa
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    89
    Otrzymał 101 podziękowań w 58 postach
    Najlepiej Muzułmanami.... wtedy zobaczycie "rozsądne głosy" i demokrację z kompromisami

Visca el Barca!!!

Podkomorzy Awatar Zakapior-san
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    Otrzymał 33 podziękowań w 17 postach
    To sprawdź poziom wykształcenia i proporcje zatrudnienia, malkontencie.
    Analfabetów było sporo i to faktycznie problem, natomiast studia były elitarne i dla wybitnych. Dzisiaj po studiach jedzie się na zmywak do GB lub rypie na śmieciówkach- do takiego poziomu zostało sprowadzone polskie szkolnictwo.
    Deficyt populacji można "zalać" imigrantami.
    Zalać to można panienkę z czworaków. Nikt nie przyjedzie na tuskową zieloną wyspę skoro nawet najgorsza robota jest oblegana z braku perspektyw. A choćby i zjechali się ciapaci to mam nadzieję, ze tobie pierwszemu utną łeb za głoszone tu herezje. Allach Akbar i do przodu

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    96
    Otrzymał 24 podziękowań w 17 postach
    Cytat Zamieszczone przez adriankowaty Zobacz posta
    To sprawdź poziom wykształcenia i proporcje zatrudnienia, malkontencie. Deficyt populacji można "zalać" imigrantami.
    Wybacz ale ja nie chce gett arabskich ani meczetów w Szczecinie.

Witia
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Zakapior-san Zobacz posta
    Analfabetów było sporo i to faktycznie problem, natomiast studia były elitarne i dla wybitnych. Dzisiaj po studiach jedzie się na zmywak do GB lub rypie na śmieciówkach- do takiego poziomu zostało sprowadzone polskie szkolnictwo.
    'Jedzie się', czyli konkretnie kto jedzie? Dawniej studia były elitarne i były dla wybitnych. Dzisiaj studiować może każdy, ale nadal pozostały kierunki i profile elitarne i wybitne. W związku z tym to, co dawniej spotykało tych bez studiów, spotyka 'klasycznych' studentów, a to co dawniej spotykało wybitnych, dzisiaj spotyka studentów niektórych kierunków.
    Bilans jest ok.

Szambelan Awatar adriankowaty
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    375
    Otrzymał 39 podziękowań w 32 postach
    Co wy Korwinowcy tak psioczycie o muslimach? Są jeszcze inni emigranci - zza wschodu. I tych miałem na myśli.
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=5038&dateline=1420376  708
    "Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
    Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.

Cześnik Awatar T&D TWC
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    22
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Nie wspominając o cyganach...
    W najbliższym czasie zmieni mi sie nick z ,,Turumbar and death" na ,,T&D TWC"

,,Kibel nie jest dla zabawy!!!" Marian Paździoch
    http://demotywatory.com/i/w/7/3378.jpg

Podkomorzy Awatar Zakapior-san
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    21
    Otrzymał 33 podziękowań w 17 postach
    W związku z tym to, co dawniej spotykało tych bez studiów, spotyka 'klasycznych' studentów, a to co dawniej spotykało wybitnych, dzisiaj spotyka studentów niektórych kierunków.
    Bilans jest ok.
    Czyli jest zgoda, że ogólnie idea studiów i studiowania została wypaczona i zdegradowana do rzeczy powszedniej. Mało tego- jeśli chodzi o zatrudnienie w strukturach państwowych, z powodu dużej liczby absolwentów przy zatrudnianiu realne umiejętności są zastąpione koneksjami. Właśnie dlatego, że poziom szkolnictwa upadł pracę dostaje osioł z dyplomem a nie mądry z dyplomem. W normalnym systemie osioł nie dostałby się na studia nie mówiąc o ich ukończeniu. Ale cieszcie się bo każdy cymbał kończy studia i mamy wysoki wskaźnik ludzi z dyplomem. Paranoja.

Szambelan Awatar chochlik20
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    292
    Otrzymał 482 podziękowań w 340 postach
    Cytat Zamieszczone przez T&D TWC Zobacz posta
    Mówisz o Limo Ja jestem katolikiem w 100% ale te skecze czy monologi(o religii czy o papieżu) nie są dla mnie zbytnio obraźliwe - zwyczajny skeczyk i tyle.
    Tak, właśni mi o to chodzi. Niektórzy wierzący popadają w paranoję - każde odniesienie do religii, w którym następuje krytyka lub inna jej interpretacja jest czymś złym co należy tępić a jeszcze lepiej zakazać. Właśni Ci fanatyczni "katole" chyba najbardziej widzieliby sztukę rodem z średniowiecza podporządkowaną całkowicie sprawie sacrum. Nie chcę obrażać tutaj nikogo takimi słowami ale dla mnie ludzie wierzący w Polsce dzielą się na 3 kategorie:
    - katole - najbardziej fanatyczni, z którymi nie da się rozmawiać ponieważ i tak wiedzą lepiej od Ciebie co jest słuszniejsze, chociaż nie są w Twojej sytuacji. Przykładem jest Terlikowski i jego ostatnia wypowiedź w sprawie zgwałconej 11-latki(!) - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...dom#BoxWiadTxt
    - katolicy - osoby, które chodzą do kościoła, ale swój światopogląd opierają nie tylko na wierze i na tym co powie ksiądz
    - osoby wierzące, ale nie chodzące do kościoła
    Przepis na idealną kawę:

Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.

Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
    Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
    Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.

Księga XVI

Comte de Barcelona Awatar Barsa
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    89
    Otrzymał 101 podziękowań w 58 postach
    Co wy Korwinowcy tak psioczycie o muslimach? Są jeszcze inni emigranci - zza wschodu. I tych miałem na myśli.
    Nie jestem żadnym "korwinowcem", to raz... Po drugie na wschodzie też jest ujemny bilans demograficzny, ok mamy emigrację zarobkową, ale Europie bardziej "grozi" emigracja z Afryki, szczególnie ten północnej... naprawdę chciałbym, żeby wszyscy Ci świrnięci katole, którzy mieszkają obok Was jakże światłych socjalistów zamienili się z Muslimamy.... wtedy byście sobie pogaworzyli z sąsiadami i "nawracali ich"

Visca el Barca!!!

Strona 379 z 636 PierwszyPierwszy ... 279329369377378379380381389429479 ... OstatniOstatni