To sprawdź poziom wykształcenia i proporcje zatrudnienia, malkontencie. Deficyt populacji można "zalać" imigrantami.
To sprawdź poziom wykształcenia i proporcje zatrudnienia, malkontencie. Deficyt populacji można "zalać" imigrantami.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
Najlepiej Muzułmanami.... wtedy zobaczycie "rozsądne głosy" i demokrację z kompromisami![]()
Visca el Barca!!!
Analfabetów było sporo i to faktycznie problem, natomiast studia były elitarne i dla wybitnych. Dzisiaj po studiach jedzie się na zmywak do GB lub rypie na śmieciówkach- do takiego poziomu zostało sprowadzone polskie szkolnictwo.To sprawdź poziom wykształcenia i proporcje zatrudnienia, malkontencie.
Zalać to można panienkę z czworaków. Nikt nie przyjedzie na tuskową zieloną wyspę skoro nawet najgorsza robota jest oblegana z braku perspektyw. A choćby i zjechali się ciapaci to mam nadzieję, ze tobie pierwszemu utną łeb za głoszone tu herezje. Allach Akbar i do przoduDeficyt populacji można "zalać" imigrantami.![]()
'Jedzie się', czyli konkretnie kto jedzie?Dawniej studia były elitarne i były dla wybitnych. Dzisiaj studiować może każdy, ale nadal pozostały kierunki i profile elitarne i wybitne. W związku z tym to, co dawniej spotykało tych bez studiów, spotyka 'klasycznych' studentów, a to co dawniej spotykało wybitnych, dzisiaj spotyka studentów niektórych kierunków.
Bilans jest ok.
Co wy Korwinowcy tak psioczycie o muslimach? Są jeszcze inni emigranci - zza wschodu. I tych miałem na myśli.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
Nie wspominając o cyganach...
W najbliższym czasie zmieni mi sie nick z ,,Turumbar and death" na ,,T&D TWC"
,,Kibel nie jest dla zabawy!!!" Marian Paździoch
http://demotywatory.com/i/w/7/3378.jpg
Czyli jest zgoda, że ogólnie idea studiów i studiowania została wypaczona i zdegradowana do rzeczy powszedniej. Mało tego- jeśli chodzi o zatrudnienie w strukturach państwowych, z powodu dużej liczby absolwentów przy zatrudnianiu realne umiejętności są zastąpione koneksjami. Właśnie dlatego, że poziom szkolnictwa upadł pracę dostaje osioł z dyplomem a nie mądry z dyplomem. W normalnym systemie osioł nie dostałby się na studia nie mówiąc o ich ukończeniu. Ale cieszcie się bo każdy cymbał kończy studia i mamy wysoki wskaźnik ludzi z dyplomem. Paranoja.W związku z tym to, co dawniej spotykało tych bez studiów, spotyka 'klasycznych' studentów, a to co dawniej spotykało wybitnych, dzisiaj spotyka studentów niektórych kierunków.
Bilans jest ok.
Tak, właśni mi o to chodzi. Niektórzy wierzący popadają w paranoję - każde odniesienie do religii, w którym następuje krytyka lub inna jej interpretacja jest czymś złym co należy tępić a jeszcze lepiej zakazać. Właśni Ci fanatyczni "katole" chyba najbardziej widzieliby sztukę rodem z średniowiecza podporządkowaną całkowicie sprawie sacrum. Nie chcę obrażać tutaj nikogo takimi słowami ale dla mnie ludzie wierzący w Polsce dzielą się na 3 kategorie:
- katole - najbardziej fanatyczni, z którymi nie da się rozmawiać ponieważ i tak wiedzą lepiej od Ciebie co jest słuszniejsze, chociaż nie są w Twojej sytuacji. Przykładem jest Terlikowski i jego ostatnia wypowiedź w sprawie zgwałconej 11-latki(!) - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...dom#BoxWiadTxt
- katolicy - osoby, które chodzą do kościoła, ale swój światopogląd opierają nie tylko na wierze i na tym co powie ksiądz
- osoby wierzące, ale nie chodzące do kościoła
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Nie jestem żadnym "korwinowcem", to raz... Po drugie na wschodzie też jest ujemny bilans demograficzny, ok mamy emigrację zarobkową, ale Europie bardziej "grozi" emigracja z Afryki, szczególnie ten północnej... naprawdę chciałbym, żeby wszyscy Ci świrnięci katole, którzy mieszkają obok Was jakże światłych socjalistów zamienili się z Muslimamy.... wtedy byście sobie pogaworzyli z sąsiadami i "nawracali ich"Co wy Korwinowcy tak psioczycie o muslimach? Są jeszcze inni emigranci - zza wschodu. I tych miałem na myśli.![]()
Visca el Barca!!!