Czy was też trzęsie jak o PIS itp. mówi się prawica? To coś jak o NSDAP mówić tylko prawica, zapominając o "s" w skrócie...
Czy was też trzęsie jak o PIS itp. mówi się prawica? To coś jak o NSDAP mówić tylko prawica, zapominając o "s" w skrócie...
Visca el Barca!!!
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
Jesteśmy ostatnim pokoleniem które widzi na wolności tygrysy i inne zwierzęta. Zaraz zadepczemy się...
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/onz-...mld-osob/p1ljg
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Raczej zadepczą nas...
Visca el Barca!!!
hm, ja może trochę na wyrost, ale umiejscawiam się wśród ludzi...
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
Nas=Europejczyków...
Visca el Barca!!!
Chichot historii. Zmieniliśmy 3 kontynenty pod tym względem... Widocznie przysłowie "kto sieje wiatr..." tu też ma swoje znaczenie![]()
No i się zaczyna:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,...?ticaid=113161
Ważne jest, że kobieta jest w ciąży, ale nie ważne już jak dziecko zostało poczęte i czy urodzi się zdrowe. Najważniejsze jest by lekarz czuł się dobrze...
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Przecież jasno wyrażają swój pogląd że prawo religijne (nazwijmy je tak) na ziemi jest ważniejsze od prawa stanowionego. A więc gdy skażemy kogoś za gwałt na powiedzmy 15 lat, a skazany (nawet uczciwie, czemu nie) wyspowiada się, szczerze wypełni pokutę, to powinniśmy go wypuścić na "prośbę" miejscowego biskupa.... I proszę nie mówmy o dogmatach, papieże na przełomie XIX i XXw byli jasno określającymi się za KS-em w przypadkach jasnych i klarownych. 100 lat temu! Ja nie wybiegam w dalszą przeszłość by nie dobijać KK stosami....
Czy mi się wydaje, czy nasza demokracja schodzi na psy? Na zachodzie następuje islamizacja, a u nas katolizacja. Co zrobić?
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.