Choć szczerze - armia, w której jest sama jazda jest po prostu nudna. To właśnie z takiego samego powodu nie chciałem grać w Rome II Nomadami, których załatwiłem ot tak, by trollować na multi.
Choć szczerze - armia, w której jest sama jazda jest po prostu nudna. To właśnie z takiego samego powodu nie chciałem grać w Rome II Nomadami, których załatwiłem ot tak, by trollować na multi.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Arroyo napisałem 20 chorągwi, bo taka liczba przyszła mi do głowy, jak będziesz chciał 2000 to twoja sprawa, no ludzie nie załamujcie mnie.
...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
"Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "
Ordenus, pisałem do Lwa, nie miałem na myśli tego, o czym mówisz![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Nowe sygnatury:
Spoiler:
Potop Total War-Polska modyfikacja do Medieval 2 Total War Kingdoms,
przenosząca gracza w czasy XVII i XVIII wieku: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...otop-Total-War
Artem-górna sygnaturka wykorzystuje kadr z filmu "Kapitan Alatriste"?
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Dokładnie tak![]()
Ciągle czepiasz się o oczywiste fakty, nazywasz to masochizmem, sugerujesz, że ktoś robi z RON słabeuszy itp. itd. strach już cokolwiek napisać, bo zaraz zostanie się posądzonym o pisanie dla GW i lewactwo
A ten artykuł http://www.kresy.pl/kresopedia,histo...cie-najlepsza# to przecież stek bzdur, każdy kto ma choć trochę pojęcia o wojskowości tego okresu powinien sobie z tego zdawać sprawę.Nikt się tu na niego nie powoływał, to Ty wrzuciłeś linka
...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
"Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "
heh, no nie wiem co powiedzieć. Nie bierz wszystkiego tak do siebie. Wrzuciłem linka i polemikę do niego, w której było wiele ciekawych porównań do kirasjerów i były przytaczane starcia z nimi. Było tam między innymi pisane o elastyczności husarii i kirasjerów, a ta sprawa była tu poruszana. August pisze, że husaria powinna mieć takie same statystyki jak kirasjerzy, bądź ciut lepsze conajwyżej, Baldwin wspominał, że Husarię przestawano wykorzystywać, bo była niepotrzebna. Nigdy nie wyzywałem na tym forum nikogo od lewaków, to Ty ciągle szukasz okazji by pokazać się jako ofiara jakiegoś prawicowego trolla.