Strona 47 z 287 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797147 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 2861

Wątek: Ukraina i unia

Kapitan królów i król kapitanów. Awatar PaskudnyPludrak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 237 podziękowań w 155 postach
    Cytat Zamieszczone przez Husarz1994 Zobacz posta
    G
    po 6 Chciałem by kolega zaprzestał pisać głupot na temat ZSRR bo kto jak kto ale na związku radziecki stracili najbardziej Rosjanie bo komunizm uderzył w bogatych i wykształconych a w Cesarskiej Rosji to właśnie Rosjanie byli bogaci i wykształceni.
    Widzę, że husarz piastuję bardzo modnej ostatnimi czasy w Rosji tezie, że za rewolucję odpowiadają przede wszystkim obcokrajowcy-szczególnie Żydzi ,Polacy i Azjaci, a Rosjanie byli tylko ofiarami.
    ...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
    "Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez Husarz1994 Zobacz posta
    Gajusz Mariusz
    Po 1 najwidoczniej nie wiesz jak wygląda ostrzał artyleryjski pociskami kasetowymi.Może za dużo grasz w WOT
    Po 2 Mimo wszystko piją mniej a robi się z nich alkoholików zresztą jak z POlaków
    po 3 nie bo konflikt jak chodzi o 2 wojnę czeczeńską trwał do 2009 ale Rosjanie ogłosili zwycięstwo w 2002
    po 4 jeśli kaukaz dla ciebie są podobny do Afganistanu czy Iraku to gratuluje wiedzy geograficznej
    po 5 pierwsze były protesty i strzelanie do policjantów przez ludzi opłaconych przez USA i UE a Krym sam chciał do Rosji i nie zaprzeczysz napiszesz że zafałszowane wyniki tylko cały parlament na Krymie chciał do Rosji
    po 6 Chciałem by kolega zaprzestał pisać głupot na temat ZSRR bo kto jak kto ale na związku radziecki stracili najbardziej Rosjanie bo komunizm uderzył w bogatych i wykształconych a w Cesarskiej Rosji to właśnie Rosjanie byli bogaci i wykształceni.
    po 7 tu nie bardzo wiem o co ci chodzi
    po 8 a to nie jedno i to samo dzisiaj w końcu wygrywa silniejszy.
    1-Najwidoczniej nie wiesz jak wygląda ostrzał amunicją odłamkową. Nawet nie wiem co to WOT.
    2-Za dużo oglądasz rosyjskiej tv.
    3-Tak zaplątałeś, że nie wiem już o co Ci chodzi.
    4-Irak-czytaj biedaku ze zrozumieniem. Kaukaz-Afganistan. To co mądralo: Kaukaz czy Hindukusz jest płaski?
    5-pierwsze były protesty i strzelanie do policjantów przez ludzi opłaconych przez USA i UE jakiś dowód?
    6-Kolego, w carskiej Rosji ludzie byli tak samo biedni jak w ZSRR. A elita w ZSRR tak samo bogata jak elita w carskiej Rosji. Pobudka!
    7-Nie wiesz, bo jak widzę nie masz zielonego pojęcia o wojnie w Wietnamie.
    8-Jak dla Ciebie to jedno i to samo, sam wystawiasz sobie ocenę.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Wojski Awatar Husarz1994
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    masz artykuł pierwszy lepszy co do alko http://wiadomosci.onet.pl/swiat/12-k...alkoholu/8mve9
    http://archiwumlbc.w.interia.pl/726zydzi.htm przeczytać później mówić kto rządził ZSRR
    do Gajusz Mariusz
    1 brawo jak rzucę kamieniem też zostanie krater brawo .
    2 ty żydowskiej skoro ja rosyjskiej. A według ciebie Australijczycy chodzą do góry nogami skoro sugerujesz się stereotypami zamiast wiedzą
    3 nie chce mi się objaśniać
    4 och wybacz za literówkę.Dla ciebie góry to góry jak widzę ok.
    5 Dowody a masz jakieś że Rosjanie pomagają separatystą dziecinada
    6 nie bo przez komunę ze średniego stylu życia jak na tamte czasy przeszedł na biedny. To nawet znam z opowiadań w rodzinie gdyż część mojej rodziny było z zaboru carskiego a przy okazji byli też w Rosji
    7 niech ci będzie uciesz się ha
    8 Izrael Palestyna to jest wojna czy ludobójstwo bo już się pogubiłem w waszym świecie skoro jeszcze widzicie różnice.

Pampa
    Gość
    Husarz błagam cię... mam dość często styczność z takimi przedmiotami do robienia krzywdy bliźniemu. Myślisz że co? Że co detonuje ładunek żeby odłamki leciały? Krasnoludki?

Stolnik Awatar marko1805
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    31
    Otrzymał 121 podziękowań w 78 postach
    Husarz1994 :
    ty żydowskiej skoro ja rosyjskiej.

Dowody a masz jakieś że Rosjanie pomagają separatystą dziecinada
    Dziecko, idź pobaw się do innej piaskownicy, bo widzę, że zaczyna Ci brakować argumentów i zaczynasz pieprzyć farmazony. Tu gwiazdą nie zostaniesz.
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/nozvxNxHhuIVK9-6uWBM2RcxicG_SBK_B29mfu3dapE?feat=directlink

Si vis pacem, para bellum

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    A kysz mi z takim pisaniem. Wiesz w ogóle czym jest składnia? Bez niej (bo bez niej piszesz) twoje zdania są bez sensu. Poza tym 'ty żydowskiej' 'dziecinada' itp. to można potraktować jako atak na czyjąś osobę. Zastanów się więc, co piszesz.
    A co do tej zmiany zamożności za komuny powiem tak, jak to powiedział ktoś w Przedwiośniu 'Rewolucja to czysta zmiana władzy, ci którzy byli biedni, stają się bogaci i na odwrót'.

EDIT: Marko, jak to uwiecznię w łapu - capu, to zostanie gwiazdą

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Wojski Awatar Husarz1994
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    marko1805 a co miałem na te dwa głupie argumenty odpisać tak mam dowody no przecież tym protestujących płacona po 20 dolarów za dzień. Kto im TOITOi czyścił kto ich żywił. Proszę pomyślcie czasem sami nie dajcie sobą manipulować od 20 lat wmawia nam się że Rosja jest zła. I bach nagle wszyscy tak uważają.
    Arroyo
    przepraszam jestem za głupi na takie rzeczy jak składnia w końcu nie zdałem matury i do tego jeszcze za głupi żeby mieszkać w swoim kraju. Tak chce być tu gwiazdą marze o tym powoli mi się udaje bo wystarczy że myślę inaczej niż wszyscy a już pewnie bym się obudził z nożem w plecach albo bym się nie obudził

Chłop Awatar Torguan
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    14
    Otrzymał 2 podziękowań w 1 poście
    Jak powiedziała znana mi mądra kobieta: "Niech sie Ukraincy z Ruskimi powyrzynają.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    A co mamy robić? Lizać tyłek Putinowi i politykom Rosji? Żałosne.
    Nic nie poradzę, że nie zdałeś, trzeba się było uczyć. I nie wypisuj takich głupot, że Rosja to tak naprawdę dobry kraj, bo aż śmiać mi się chce.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Moderatorzy Lokalni Awatar Piter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    73
    Otrzymał 179 podziękowań w 145 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    A co mamy robić? Lizać tyłek Putinowi i politykom Rosji? Żałosne.
    Nic nie poradzę, że nie zdałeś, trzeba się było uczyć. I nie wypisuj takich głupot, że Rosja to tak naprawdę dobry kraj, bo aż śmiać mi się chce.
    No tak, bo przecież USA to dobry kraj i ostoja demokracji. Szczególnie gdy walczą o tę demokrację w krajach posiadających ropę naftową, one najbardziej potrzebują demokracji.

Strona 47 z 287 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797147 ... OstatniOstatni