...a sławny generał Wit-tenberg poprzedza go tak ,jak jutrzenka poprzedza słońce.-W.Kochowski "Lata potopu"
"Nie wykuwać tarcz utopii. I nie kruszyć o nie kopii "
1-Najwidoczniej nie wiesz jak wygląda ostrzał amunicją odłamkową. Nawet nie wiem co to WOT.
2-Za dużo oglądasz rosyjskiej tv.
3-Tak zaplątałeś, że nie wiem już o co Ci chodzi.
4-Irak-czytaj biedaku ze zrozumieniem. Kaukaz-Afganistan. To co mądralo: Kaukaz czy Hindukusz jest płaski?
5-pierwsze były protesty i strzelanie do policjantów przez ludzi opłaconych przez USA i UE jakiś dowód?
6-Kolego, w carskiej Rosji ludzie byli tak samo biedni jak w ZSRR. A elita w ZSRR tak samo bogata jak elita w carskiej Rosji. Pobudka!
7-Nie wiesz, bo jak widzę nie masz zielonego pojęcia o wojnie w Wietnamie.
8-Jak dla Ciebie to jedno i to samo, sam wystawiasz sobie ocenę.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
masz artykuł pierwszy lepszy co do alko http://wiadomosci.onet.pl/swiat/12-k...alkoholu/8mve9
http://archiwumlbc.w.interia.pl/726zydzi.htm przeczytać później mówić kto rządził ZSRR
do Gajusz Mariusz
1 brawo jak rzucę kamieniem też zostanie krater brawo .
2 ty żydowskiej skoro ja rosyjskiej. A według ciebie Australijczycy chodzą do góry nogami skoro sugerujesz się stereotypami zamiast wiedzą
3 nie chce mi się objaśniać
4 och wybacz za literówkę.Dla ciebie góry to góry jak widzę ok.
5 Dowody a masz jakieś że Rosjanie pomagają separatystą dziecinada
6 nie bo przez komunę ze średniego stylu życia jak na tamte czasy przeszedł na biedny. To nawet znam z opowiadań w rodzinie gdyż część mojej rodziny było z zaboru carskiego a przy okazji byli też w Rosji
7 niech ci będzie uciesz się ha
8 Izrael Palestyna to jest wojna czy ludobójstwo bo już się pogubiłem w waszym świecie skoro jeszcze widzicie różnice.
Husarz błagam cię... mam dość często styczność z takimi przedmiotami do robienia krzywdy bliźniemu. Myślisz że co? Że co detonuje ładunek żeby odłamki leciały? Krasnoludki?![]()
Husarz1994 :
ty żydowskiej skoro ja rosyjskiej.
Dziecko, idź pobaw się do innej piaskownicy, bo widzę, że zaczyna Ci brakować argumentów i zaczynasz pieprzyć farmazony. Tu gwiazdą nie zostaniesz.Dowody a masz jakieś że Rosjanie pomagają separatystą dziecinada
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
A kysz mi z takim pisaniem. Wiesz w ogóle czym jest składnia? Bez niej (bo bez niej piszesz) twoje zdania są bez sensu. Poza tym 'ty żydowskiej' 'dziecinada' itp. to można potraktować jako atak na czyjąś osobę. Zastanów się więc, co piszesz.
A co do tej zmiany zamożności za komuny powiem tak, jak to powiedział ktoś w Przedwiośniu 'Rewolucja to czysta zmiana władzy, ci którzy byli biedni, stają się bogaci i na odwrót'.
EDIT: Marko, jak to uwiecznię w łapu - capu, to zostanie gwiazdą![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
marko1805 a co miałem na te dwa głupie argumenty odpisać tak mam dowody no przecież tym protestujących płacona po 20 dolarów za dzień. Kto im TOITOi czyścił kto ich żywił. Proszę pomyślcie czasem sami nie dajcie sobą manipulować od 20 lat wmawia nam się że Rosja jest zła. I bach nagle wszyscy tak uważają.
Arroyo
przepraszam jestem za głupi na takie rzeczy jak składnia w końcu nie zdałem matury i do tego jeszcze za głupi żeby mieszkać w swoim kraju. Tak chce być tu gwiazdą marze o tym powoli mi się udaje bo wystarczy że myślę inaczej niż wszyscy a już pewnie bym się obudził z nożem w plecach albo bym się nie obudził
A co mamy robić? Lizać tyłek Putinowi i politykom Rosji? Żałosne.
Nic nie poradzę, że nie zdałeś, trzeba się było uczyć. I nie wypisuj takich głupot, że Rosja to tak naprawdę dobry kraj, bo aż śmiać mi się chce.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo