Gajusz Mariusz Nie obraź się ale teraz nie masz żadnego konkretnego argumentu. Zacznijmy od tych obcych na proszę cię już nie wracajmy do NKWD do ZSRR z czasów II wojny światowej. Dawałem artykuł długi bo długi. O strukturach ZSRR no ale nikt nawet nie rzucił okiem jak widzę.
Bo to pierwsza głowa państwa co się wypiera oczywistych rzeczy. Nie negowałem nigdy pomocy militarnej separatystą. To nic dziwnego też bym pomagał swoim. Myślę że ty też.
Nie wiem ile ty masz lat i jak mogłeś widzieć te zbrodnie. Chyba że byłeś wtedy w armii. Bo ja tylko słyszałem o zbrodniach bo ciotka pracowała w USA z Albanką.Tylko tu mówiła o zbrodniach z Kosowa. Nie neguje co widziałeś w Bośni. I myślę że to dalej nie jest do porównania. Bo choć w Bośni było mniej ofiar padło więcej strzałów. To coś mówi o tych ludobójstwach.
A co dało ROA nawrócenie się ? przecież jedyna ich szansa była ucieczka na zachód a nie bicie się z Niemcami a później i tak wpadli w ręce Stalina. Więc jak ?
Nie wiem czy było to dla niego tragedią po jego upadku się wzbogacił i dalej miał bardzo dobrą prace. Co w tym dziwnego z tymi gwiazdami dalej pływają po prostu jeszcze nie do końca zmodernizowali armie
W Europie też komuna jest czczona