chochlik20 Kogo ty masz na myśli my ? Całe forum czy jak ? Nikogo nie oskarżyłem ani do nikogo nie piłem. Nie popisuj mi słów których nie napisałem. Wiesz o co chodzi z tą rusofobią ? Że ile razy jak broniłem Rosji a raczej starałem się przedstawić stronę z różnych stron, nie tylko tą z Onetu. To pytali się mnie ile mi płacą to jest żenujące.Zresztą na tym forum było tak samo. A czy ja was nazywałem Unijnymi czy Amerykańskimi agentami.Nie bo toleruje inne zdanie.Choć czasem mnie to denerwuje jak ktoś się powtarza. Tak jak co chwile z tymi ciężarówkami.Gdzie ta broń gdzie te czołgi ? Przecież miały być. Teraz piszecie że jest mało żywności. A co zrobiła dla ofiar wojny Unia czy USA ? Jakoś na majdanie dobrze płacili. Co teraz ? Sankcje? Przecież tylko my na nich tracimy.

Więc Gajuszu zacznijmy od punktu 3
1 Więc tak szczerze. Nie neguje że tam są Rosjanie. Mnie to nie dziwi i tylko ktoś fanatyczny będzie to negował. Dziwne jak by w Rosyjskich mediach było o tym mowa Rosja też jedzie na propagandzie. Nawet jak pisałem z Rosjanką to mi napisała że ich kraj nigdy nikogo pierwszy nie zakatował. Nie wiem czego mi to piszesz ja to wiem. Ale np nikt mi nie wmówi że ci żołnierze co byli na Krymie celowali komuś w głowę żeby zagłosował za przyłączeniu się autonomij Krymskiej do Rosji.Chodzi mi o racjonalne myślenie..
2.Tyle że ci z ROA jeszcze nie wiedzieli że ich USA odda. Więc i tak dziwnym faktem jest bo pomogli. Akurat na Żołnierzy ROA nie powiem prawie nic złego.
3.Wiesz że nie wypowiem się co do tego strzału w potylice. Myśle że raz czytałem gdzieś Twój komentarz o USA i ich ostro krytykowałeś.Jak się nie mylę to teraz jedzie mi to hipokryzją.
4. Niech nawet będą mieć swastykę namalowaną. Myślę że podczas wojny to się nie liczy. Bo wtedy wszyscy robią to samo. Byłeś widziałeś.
5. Nie jestem pewny co napisałeś w ostatnim zdaniu więc Ci nie odpisze.