arcyżużel, to się nie wychylaj. Ktoś mi dał w tym temacie taką rade.
Fakt, gdyby nie było wolnego dostępu do broni w USA, to terroryści by jej nie mieli. Śmiech.
Islamiści mszczą się na USA za wchodzenie z butami w ich życie.
Bo ja pisałem o dokonywaniu zemsty i samosądów... (to nie to samo przypadkiem?)Polskie prawo nie pozwala na przekraczanie granic obrony koniecznej, wywieranie zemsty czy dokonywanie samosądów. Tak, wiem, dla korwinowców to złe prawo
Grogmir, co powiedział takiego oburzającego? Sam pamiętam jak byłem lany w dzieciństwie, (nie katowany!) gdy coś przeskrobałem i jakoś żyje. Nie przeklinam, nie bije się i jestem miły dla innych. Zaszkodziło mi to?
Suwerenność polski - ma racje,
Słaba i ogłupiała Polska - ma racje,
PE - ma racje, w końcu widzi to na własne oczy,
Z biciem się chłopców od małego - nie zgadzam się zupełnie (strzelanie w głowę też jest głupie, chociaż jeśli ktoś bierze to dosłownie, to sam jest głupi),
Muzułmanie - ma racje. Jak nie daj boże zaatakuje nas jakaś zorganizowana armia ciapatych, to nie będą patrzeć na dzieci i kobiety. Wszystkim głowy spadną,
Większa agresja wśród chłopców - polemizowałbym. Na pewno trzeba wpajać podstawowe wartości i uczyć patriotyzmu.
Menel równy profesorowi - ma racje, w końcu to jest owoc demokracji. Każdy jest równy. (i równiejszy)

Odpowiedz z cytatem