Strona 249 z 321 PierwszyPierwszy ... 149199239247248249250251259299 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 481 do 2 490 z 3206

Wątek: Dyskusja o grze Total War: Rome II

Wojski Awatar szrama86
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 7 podziękowań w 3 postach
    Cytat Zamieszczone przez KLAssurbanipal Zobacz posta
    Jeśli chodzi o inne DLC np. Hannibal, Cezar, kultury stepowe, greckie itp. nie będą włączone do Emperor Edition i trzeba będzie kupić, jeśli ktoś ich nie miał wcześniej.
    Dokładnie tak, wszystkie płatne DLC nie będą zawarte w tej edycji. A szkoda.

Stara Gwardia / Ostatni Sprawiedliwy Awatar KLAssurbanipal
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    878
    Otrzymał 980 podziękowań w 526 postach
    Emperor Edition jest dosłownie zwykłą wersją gry.
    Dokładnie to samo co tam posiada każdy gracz, który kupił wcześniej i kupi EE jest w obu przypadkach. Nowa kampania jest za darmo dla każdego kto kupił wcześniej. EE to tylko odświeżenie pudełka kilka nowymi napisami na środku okładki. Nic innego.
    Jeśli ktoś kupi dziś zwykłe Rome 2, to będzie miał to samo jeśli kupiłby w dniu premiery EE, bo przecież patche się zakyualizują, otrzyma FLC i nową kampanię DLC w dniu jej premiery.
    Darowizna dla mnie jako twórcy możliwa tutaj: https://www.paypal.me/klassurbanipal

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    32
    Otrzymał 27 podziękowań w 17 postach
    Ja bym trochę rozbudował twoją wypowiedź KLA:

Emperor Edition jest dosłownie ukończoną wersją gry. I tak właśnie powinna wyglądać rok temu w dniu premiery W sumie dość nietypowa praktyka, aby wersję podstawową wydawać pod inną nazwą, do tej pory taka praktyka dotyczyła tylko gier wydawanych z dodatkami płatnymi, zazwyczaj w edycjach zbiorczych pod nazwą GoTy/Complete Edition.

Jak widać w tym przypadku tak mocno skisili premierę gry, że zdecydowali się na taki krok aby podreperować swoją opinię u graczy, poza tym trzeba przyznać - marketingowo- Edycja Cesarska brzmi lepiej niż Patch 15.

Tak mnie zaintrygował ten patch/edycja cesarska, że zdecydowałem się zainstalować Romkę po bardzo długiej przerwie i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z beta testów tej wersji. Jestem bardzo ciekawy, jakie jeszcze usprawnienia wyjdą w tej edycji (w Rally Point powiedzieli, że do testowania dadzą nam niektóre z możliwości zawartych w EE). Na oficjalnym forum TW potwierdzili upgrade grafiki, o dziwo wygląda zbliżenie do GEM'a. Jak myślicie co jeszcze dostaniemy 16stego września?

Tutaj link:
    http://forums.totalwar.com/showthrea...-Edition/page3

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach

Plakat z Oktawianem.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    4
    Otrzymał 18 podziękowań w 14 postach
    Cytat Zamieszczone przez smooqu Zobacz posta
    Na oficjalnym forum TW potwierdzili upgrade grafiki, o dziwo wygląda zbliżenie do GEM'a. Jak myślicie co jeszcze dostaniemy 16stego września?
    Mam nadzieję że nie odbije się to na wydajności. Już teraz na moim sprzęcie jest źle tzn. 20-30fps.

Wojski Awatar szrama86
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 7 podziękowań w 3 postach
    A jak panowie z drzewkiem rodowym? Piszą że będzie inni znowu zaprzeczają. Ktoś coś wie?

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Kto ich tam wie, może sami jeszcze w CA nie wiedzą bo pracują nad nim do końca...

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Asuryan
    Gość
    Ktoś z CA pisze że będzie? Bo jak nie, to pisaninę innych należy traktować jako zwykłą plotkę.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    32
    Otrzymał 27 podziękowań w 17 postach
    Cytat Zamieszczone przez szrama86 Zobacz posta
    A jak panowie z drzewkiem rodowym? Piszą że będzie inni znowu zaprzeczają. Ktoś coś wie?
    Oficjalne stanowisko CA jest niezmienne, od dnia premiery. Nie planuje implementacji drzew rodowych na tą chwilę.

Co do zmian w grafice gry to liczę raczej na jeszcze lepsze działanie niż obecnie.

Podstoli Awatar [IG] Misiak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 4 podziękowań w 2 postach

Angry

Cytat Zamieszczone przez smooqu Zobacz posta
    Oficjalne stanowisko CA jest niezmienne, od dnia premiery. Nie planuje implementacji drzew rodowych na tą chwilę.

Co do zmian w grafice gry to liczę raczej na jeszcze lepsze działanie niż obecnie.

Niestety ja odczułem dużą różnicę na minus

Strona 249 z 321 PierwszyPierwszy ... 149199239247248249250251259299 ... OstatniOstatni