Niewygodnym pytaniom mówimy NIE!
https://www.youtube.com/watch?v=vs26k5wBAUM
Niewygodnym pytaniom mówimy NIE!
https://www.youtube.com/watch?v=vs26k5wBAUM
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
Nie dziwię im się. Wobec zagrożenia nędzą sam bym pewnie zrobił coś podobnego.
Dla mnie Owsiak jest skończony, zresztą od jakiegoś czasu.... doceniam to co robi, ale przez takie akcje koleś traci. W ogóle po za finałem WOŚP to on nie powinien zabierać głosu.
Visca el Barca!!!
Kapkę inna wersja wydarzeń:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...l#BoxSlotI3img
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Grafik: O, teraz to jest kawa! To mnie postawi na nogi!
Tytus: Szkoda, że nie dodałem jeszcze dynamitu.
Księga XVI
Gazeta.pl taka wiarygodna... Z tekstu nie dowiadujemy się jakie padło pytanie, wiemy tylko, że dotyczyło działalności biznesowej Jerzego Owsiaka.Nic O tym, że są podejrzenia co do uczciwości wydawania pieniędzy przez Jurka.
Sorry, dopatrzyłem się jednego zdania: "Szczególnie często kwestionowana jest uczciwość Owsiaka i pracowników fundacji."
Przepis na idealną kawę:
Grafik: Co to za lura!? Kawa powinna być czarna, mocna, ostra i aromatyczna. Zrób mi drugą.
Tytus: Rozkaz! Kawa powinna być czarna… Carbo medicinalis, czyli węgiel drzewny powinien ją doczernić. …mocna… Czy może być coś mocniejszego od spirytusu 95%? …ostra i aromatyczna… Reszty dokona papryka, pieprz, jodyna i… dezodorant „Brutal”.
Księga XVI
Gdybym zauważył jakieś uchybienia to bym się przyczepił, ale rzeczywiście źródło "Gazeta.pl" wyostrza mi wzrok.
Czyli oceniamy książkę po okładce nie po treści.
Przepis na idealną kawę:
Księga XVI
Jeśli ktoś notorycznie manipuluje informacjami to byłbym głupi nie analizując przedstawianych mi faktów. Zresztą to chyba oczywiste, że patrzymy z większą podejrzliwością na coś czego nie lubimy. Ty tak nie masz?
Mam, nie oznacza to jednak, że z miejsca coś dyskredytuję, staram się niekiedy znaleźć więcej informacji na dany temat.
W tym wypadku zarówno dziennikarz mógł się zachować w sposób mało profesjonalny jak i Owsiak może mieć brud za uszami. Jednak Owsiakowi należy złożyć hołd, że zrobił dużo dobrego akcjami charytatywnymi, bo nie ma drugiej takiej, która połączyłaby całą Polskę.
Przepis na idealną kawę:
Księga XVI