A dostanę w zestawie autografy szanownej redakcji, administracji i moderacji naszego portalu?![]()
A dostanę w zestawie autografy szanownej redakcji, administracji i moderacji naszego portalu?![]()
"Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
"Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis
Jasne! Skany. :p
A tak serio, to rozważamy wprowadzenie jakichś forumowych odznak, za kupowanie gier z naszym serwisem. Kasy z tego nie mamy wprawdzie, ale zawsze dystrybutor chętniej rzuca nagrody na konkursy dla Was, jak jest wysoka sprzedaż.![]()
No ładnie z tą darmową dostawą. Może nawet się skuszę ..
Spoiler:
I zakupiony! A narzekanie... pozostawiam do pierwszego tygodnia po premierze.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Czy CA mówiło coś o walkach morskich w Attyli? Mam już dość tych z Rome II gdzie ogólnie są one zrobione na "byle by były".
A ja to w sumie chciałbym powrotu populacji w miastach. Tak by dało się zniszczyć przeciwnika po przez wyniszczenie jego ludności przez choroby. Ale to chyba nie w tej części.![]()
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Populacja w miastach to był świetny pomysłNiestety zniknał tak jak wiele innych(np. sprzedaż/kupno prowincji)
Pudelkowa wersja i to z wysyłką gratis. Szkoda że tak późno. :/