Strona 27 z 104 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1031

Wątek: Dyskusja ogólna o grze Total War: Attila

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez FireFighter Zobacz posta
    To mamy czekać po kilka miesięcy na kupioną grę żeby była dobra tylko po to żeby "piraci nie zarabiali"?;p
    Tak to niestety wygląda w coraz wiekszej ilości gier. Począwszy od GTA V, przez Total War Rome II kończąc choćby na ostatnim Assassin Creed.

Szambelan Awatar adriankowaty
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    375
    Otrzymał 39 podziękowań w 32 postach
    Asuryan - grunt, że Paradox dobrze produkuje swe gry i je stale rozwija, nie tylko kosmetycznie.
    http://forum.totalwar.org.pl/image.php?type=sigpic&userid=5038&dateline=1420376  708
    "Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
    Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.

Stolnik Awatar marko1805
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    31
    Otrzymał 121 podziękowań w 78 postach
    Kupiłem Rome II za 160zł w Media Markt i była to wtopa życia, której CA nie zapomnę. Kumpel na ostatnim zimobraniu na muve Edycję Cesarską miał za dwie dyszki. Tak się nie postępuje wobec graczy (a tym bardziej wieloletnich fanów). Mnie jest przykro.
    Cóż , ja Rome II kupiłem przed premierą, aby gra zaczęła mnie cieszyć musiałem czekać ponad rok( i na mod DeI). Dlatego teraz z zakupem następnej odsłony poczekam spokojne rok możne dwa, wtedy ją pewnie załatają ( możne) i,doczekam się dobrych modów i kupie ją za grosze
    https://picasaweb.google.com/lh/photo/nozvxNxHhuIVK9-6uWBM2RcxicG_SBK_B29mfu3dapE?feat=directlink

Si vis pacem, para bellum

"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"

4. Następujących 2 użytkowników podziękowało marko1805 za ten post:

Łowczy Awatar Veritimus
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 13 podziękowań w 8 postach
    Cytat Zamieszczone przez marko1805 Zobacz posta
    Cóż , ja Rome II kupiłem przed premierą, aby gra zaczęła mnie cieszyć musiałem czekać ponad rok( i na mod DeI). Dlatego teraz z zakupem następnej odsłony poczekam spokojne rok możne dwa, wtedy ją pewnie załatają ( możne) i,doczekam się dobrych modów i kupie ją za grosze
    Bez DeI nie wyobrażam sobie grania w tę grę, niestety.
    "Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
    "Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis

Podczaszy Awatar Henryk5pio
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    29
    Otrzymał 52 podziękowań w 39 postach
    Cóż, ja Rome II mam od 28 Marca 2014r (a przynajmniej wtedy utworzyłem skrót gry na pulpicie), a kupiłem za 20-25 zł Natomiast gra bardziej podobała mi się przed zmianami z patcha nr. 15, no ale cóż...
    Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 00:30
    "Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Może coś źle robię ale link Total War: Attila + Darmodostawa + DLC (PC Pudełko) nie działa. "Strona internetowa jest niedostępna"

Krwawy Kardynał Awatar Samick
    Tournaments Joined
    9
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    171
    Otrzymał 427 podziękowań w 262 postach

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    No to szczęści, że nie zamówiłem w pre- orderze, ale dość się opinii naczytałem.
    Co do Rome II, to już kupiłem tą edycję cesarską, jest już grywalna, mimo jeszcze sporej liczy niedociągnięć. Co do Attyli to jak na razie jeszcze większa fuszerka niż Rome 2, na mapie kampanii ot tak możemy spalić doszczętnie wybrane miasto i zyskać z tego pieniądze! Samo rozwiązanie nie jest złe, ale źle to zrobili, można by było niszczyć osiedla, żeby wróg ich nie przejął, ale nie da się chyba spalić doszczętnie miasta z kamiennymi budynkami. Powiedzmy to symbolika, w porządku. Natomiast powinniśmy mieć coś w rodzaju motłochu, czyli mieszkańców owego ośrodka, których można by ulokować w innych częściach państwa. Tylko nie wiem po co to zrobili, skoro AI wroga nastawione jest teraz na palenie miast.
    W każdym razie Napoleon już w drodze.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Wiadomo kiedy będzie następować wysyłka? Dzień przed oficjalną premierą czy w dniu premiery

Chłop Awatar arabwro
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 9 podziękowań w 6 postach
    Romka dostałem bodajże dzień przed premierą, czyli wysłali dwa dni przed, teraz prawdopodobnie też tak będzie.

Strona 27 z 104 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów