Asuryan - grunt, że Paradox dobrze produkuje swe gry i je stale rozwija, nie tylko kosmetycznie.
"Wolność, Równość, Braterstwo lub Śmierć!"
Hasło przewodnie rewolucjonistów z 1789.
Cóż , ja Rome II kupiłem przed premierą, aby gra zaczęła mnie cieszyć musiałem czekać ponad rok( i na mod DeI). Dlatego teraz z zakupem następnej odsłony poczekam spokojne rok możne dwa, wtedy ją pewnie załatają ( możne) i,doczekam się dobrych modów i kupie ją za groszeKupiłem Rome II za 160zł w Media Markt i była to wtopa życia, której CA nie zapomnę. Kumpel na ostatnim zimobraniu na muve Edycję Cesarską miał za dwie dyszki. Tak się nie postępuje wobec graczy (a tym bardziej wieloletnich fanów). Mnie jest przykro.![]()
Si vis pacem, para bellum
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"
"Łatwiej jest zginąć z bronią w dłoni w imię wzniosłych idei, niż mądrze się ukorzyć i w cichości pozwolić im przetrwać, by w odpowiednim czasie rozbłysły swym blaskiem." - ja
"Niech wam ziemia lekką będzie... by psy mogły was łatwiej wykopać." - Marcjalis
Cóż, ja Rome II mam od 28 Marca 2014r (a przynajmniej wtedy utworzyłem skrót gry na pulpicie), a kupiłem za 20-25 złNatomiast gra bardziej podobała mi się przed zmianami z patcha nr. 15, no ale cóż...
Ostatnio edytowane przez Henryk5pio ; 13-02-2015 o 00:30
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności." - Napoleon Bonaparte
Może coś źle robię ale link Total War: Attila + Darmodostawa + DLC (PC Pudełko) nie działa. "Strona internetowa jest niedostępna"
No to szczęści, że nie zamówiłem w pre- orderze, ale dość się opinii naczytałem.
Co do Rome II, to już kupiłem tą edycję cesarską, jest już grywalna, mimo jeszcze sporej liczy niedociągnięć. Co do Attyli to jak na razie jeszcze większa fuszerka niż Rome 2, na mapie kampanii ot tak możemy spalić doszczętnie wybrane miasto i zyskać z tego pieniądze! Samo rozwiązanie nie jest złe, ale źle to zrobili, można by było niszczyć osiedla, żeby wróg ich nie przejął, ale nie da się chyba spalić doszczętnie miasta z kamiennymi budynkami. Powiedzmy to symbolika, w porządku. Natomiast powinniśmy mieć coś w rodzaju motłochu, czyli mieszkańców owego ośrodka, których można by ulokować w innych częściach państwa. Tylko nie wiem po co to zrobili, skoro AI wroga nastawione jest teraz na palenie miast.
W każdym razie Napoleon już w drodze.![]()
Wiadomo kiedy będzie następować wysyłka? Dzień przed oficjalną premierą czy w dniu premiery
Romka dostałem bodajże dzień przed premierą, czyli wysłali dwa dni przed, teraz prawdopodobnie też tak będzie.